Vind antwoorden op vragen over prijswijzigingen in Acrobat Pro DC en Acrobat Standard DC voor teams.

Omdat Adobe Acrobat Pro DC en Adobe Acrobat Standard DC voor teams (Acrobat DC) blijven evolueren en we een nieuwe fase in ons productaanbod ingaan, gaan onze prijzen vanaf 12 februari 2019 omhoog.

In oktober 2018 publiceerde Adobe belangrijke verbeteringen in Acrobat DC met een nieuwe online beoordelingsservice, spectaculaire verbeteringen aan bewerkingen met aanraakbediening op tablets en meer geïntegreerde workflows tussen onze desktop-, mobiele en online toepassingen.

De recente release is sterk gebaseerd op de belofte van voortdurende innovatie en waarde, inclusief een vernieuwde Admin Console-ervaring voor Acrobat DC voor teams.

Kom meer te weten over onze Acrobat DC voor teams-prijswijzigingen op de Adobe-blog.

Prijzen variëren per abonnement. De nieuwe prijzen verschijnen op de pagina Abonnementen vanaf 12 februari 2019.

De nieuwe prijzen gelden vanaf 12 februari 2019.

Als u een jaarabonnement hebt en u:

  • Betaalt maandelijks: de nieuwe Adobe-prijs voor bestaande licenties gaat in aan het einde van uw jaartermijn die eindigt op of na 12 februari 2019.
  • Betaalt jaarlijks vooraf: de nieuwe Adobe-prijs voor bestaande licenties gaat in aan het einde van uw jaartermijn die eindigt op of na 12 februari 2019.
  • Voeg licenties toe aan uw huidige abonnement - de nieuwe Adobe-prijs wordt van kracht op 12 februari 2019 voor eventuele extra licenties.

  • Vanaf 1 februari 2019 zijn alle add-on- en verlengingslicenties voor de Adobe VIP-prijs beschikbaar.
  • Adobe VIP-leden die zich hebben aangemeld voor een verbinteniswijziging van drie jaar zullen nieuwe prijzen moeten betalen voor add-on- en verlengingslicenties nadat de termijn van drie jaar is verstreken.

Als uw aankoop tegen een Adobe-promotieprijs met korting was en uw promotieperiode bijna is verstreken, weerspiegelt uw prijs voor verlenging de overgang naar de standaardprijs van Adobe.

Acrobat DC voor teams-beheerders: u kunt uw account beheren in de Admin Console. Als u wilt annuleren buiten de verlengingsperiode, neemt u contact op met Adobe Klantenservice.