Prijswijzigingen | Adobe Captivate

Vind antwoorden op vragen over prijswijzigingen in Adobe Captivate.

We hebben de afgelopen jaren een groot aantal nieuwe functies aangeboden in Adobe Captivate, zoals verbeterd responsief leren, ondersteuning voor Adobe Fonts en een nieuwe leergemeenschap zonder onze productprijzen te wijzigen. We doen nu een bescheiden aanpassing in de wereldwijde Adobe-prijzen, die ingaat op 12 februari 2019. We zullen blijven investeren in het maken van de beste eLearning-auteurtools ter wereld. We hebben onlangs de release van Adobe Captivate in 2019 gelanceerd met ondersteuning voor het maken van interactieve video en virtual reality-inhoud. Nieuwe en verlengende abonnees kunnen de waarde van deze nieuwe functies ervaren in de 2019 release van Adobe Captivate.

Kom meer te weten over onze prijswijzigingen op de Adobe-blog.

Prijzen variëren per abonnement. De nieuwe prijzen verschijnen op de pagina Abonnementen vanaf 12 februari 2019.

De nieuwe prijzen gelden vanaf 12 februari 2019.

Als u een jaarabonnement hebt en u maandelijks betaalt: de nieuwe Adobe-prijs voor bestaande licenties gaat in aan het einde van uw jaartermijn die eindigt op of na 12 februari 2019.

Als uw aankoop tegen een Adobe-promotieprijs met korting was en uw promotieperiode bijna is verstreken, weerspiegelt uw prijs voor verlenging de overgang naar de standaardprijs van Adobe.

Zie Uw abonnement annuleren voor instructies over het annuleren van uw abonnement.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account