Prijswijzigingen | Adobe PDF Pack

Vind antwoorden op vragen over prijswijzigingen in Adobe PDF Pack.

Sinds we meer dan zes jaar geleden Adobe PDF Pack hebben gelanceerd, heeft Adobe de lijstprijs niet verhoogd boven de valuta-aanpassingen in bepaalde landen. Terwijl PDF Pack blijft evolueren en verbeteren, zullen we de prijzen met ingang van 12 februari 2019 voor het eerst verhogen.

In oktober 2018 heeft Adobe waarde-uitbreidende updates uitgebracht voor PDF Pack, met de volgende nieuwe functies:

  • Een verbeterde en modernere webervaring voor het maken, delen, combineren, organiseren en converteren van PDF's
  • Een nieuwe online beoordelingsservice waarmee u opmerkingen van zoveel beoordelaars als u wilt in één PDF-bestand online kunt verzamelen en bijhouden
  • Nieuw gezamenlijk volgen en beheren van workflows voor gedeelde PDF's voor bekijken, beoordelen en ondertekenen waartoe u toegang hebt via de Adobe Acrobat Reader DC-desktoptoepassing, de mobiele Acrobat Reader-app en via de nieuwe online-ervaring

Kom meer te weten over onze PDF Pack-prijswijzigingen op de Adobe Blog.

Prijzen variëren per abonnement. De nieuwe prijzen verschijnen op de pagina Abonnementen vanaf 12 februari 2019.

De nieuwe prijzen gelden vanaf 12 februari 2019.

  • Als u een maand-tot-maandabonnement heeft, is de nieuwe prijs van Adobe van toepassing op uw volgende factuurdatum die plaatsvindt op of na 12 februari 2019.
  • Als u een abonnement heeft waarbij u jaarlijks vooraf moet betalen, zal de nieuwe Adobe-prijs voor bestaande licenties ingaan aan het einde van uw jaartermijn die eindigt op of na 12 februari 2019.
  • Als u een nieuw abonnement wilt toevoegen, wordt de nieuwe Adobe-prijs van kracht op 12 februari 2019 voor eventuele extra licenties.

Als uw aankoop tegen een Adobe-promotieprijs met korting was en uw promotieperiode bijna is verstreken, weerspiegelt uw prijs voor verlenging de overgang naar de standaardprijs van Adobe. 

Ja, als u een maand-tot-maandabonnement heeft, kunt u schakelen naar een ander jaarabonnement tegen een betere prijs.

Zie voor instructies over het wijzigen of annuleren van uw abonnement Uw abonnement wijzigen of Uw abonnement annuleren.

 

 

 

Adobe-logo

Aanmelden bij je account