Visualizzazione del contenuto dell'aiuto per la versione :

PDF Generator converts various file formats to PDF. It also converts PDF to other file formats and optimizes the size of PDF documents. For a list of supported file formats, see Software support for PDF Generator

Sending files to PDF Generator for processing

There are three ways to send files to PDF Generator for processing:

Questo prodotto è concesso in licenza in base alla licenza di Attribuzione-Non commerciale-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported di Creative Commons.  I post su Twitter™ e Facebook non sono coperti dai termini di Creative Commons.

Note legali   |   Informativa sulla privacy online