Issues

  1. Variable used in email templates for workflow notification does not return value
  2. NPE when triggering reverse replication workflow

Resolution

Issues are fixed by CQ5.4 HotFix package #34486. Please raise a DayCare ticket to obtain this package.

Applies to

CQ5.4

Scarica

Questo prodotto è concesso in licenza in base alla licenza di Attribuzione-Non commerciale-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported di Creative Commons.  I post su Twitter™ e Facebook non sono coperti dai termini di Creative Commons.

Note legali   |   Informativa sulla privacy online