Issue

What are the supported delivery methods for manifest publishing? Does Scene7 support FTP-SSL (FTPS) for delivering files?

Solution

Scene7 only supports FTP and SFTP for manifest file delivery. It does not support FTPS (FTP-SSL).

Questo prodotto è concesso in licenza in base alla licenza di Attribuzione-Non commerciale-Condividi allo stesso modo 3.0 Unported di Creative Commons.  I post su Twitter™ e Facebook non sono coperti dai termini di Creative Commons.

Note legali   |   Informativa sulla privacy online