Dette dokument indeholder en vejledning til Acrobat XI. Hvis du bruger Acrobat DC, skal du se under Acrobat DC Hjælp.

Når du får vist en video, kan du føje kommentarer til de enkelte billeder. Hver enkelt kommentar vedhæftes et bestemt billede, så når du får vist kommentarerne, vises de i den kontekst, de blev oprettet.

1. Åbn opgaveruden Kommentar, når videoen er åben.
  2. Start videoen, og klik på Pause på det sted, hvor du vil tilføje en kommentar.
  3. Vælg det kommenteringsværktøj, du vil bruge, i panelerne Anmærkninger eller Tegneopmærkning, og klik derefter på videobilledet for at tilføje kommentaren.
  4. Klik på Afspil for at fortsætte videoen.

Kommentarerne vises på listen Kommentarer.