Få en fuld liste over artikler om sikkerhed under Oversigt over sikkerhed i Acrobat og PDF-indhold.

Klik på weblinks udgør en mulig sikkerhedsrisiko. Skadelige websteder kan overføre skadeligt indhold eller ubemærket indsamle data. Hvis du er bekymret over disse risici, kan du konfigurere Acrobat og Reader til at vise en advarsel, når en PDF forsøger at oprette forbindelse til et websted.

Du kan give Acrobat og Reader tilladelse til at åbne udvalgte websteder ved at tilføje deres adresser (URL'er) til din liste over websteder, der er tillid til, i indstillingerne Tillidsstyring. Eller du kan tillade alle URL-adresser.

Bemærk:

Hvis indstillingerne i dialogboksen Administrer internetadgang er deaktiveret, skal du vælge Brugerdefineret indstilling. Hvis indstillingerne fortsat er deaktiveret, kan produktet være kontrolleret af en administrator og pålagt disse restriktioner.

1. Vælg Rediger > Indstillinger (Windows) eller Acrobat/Adobe Reader > Indstillinger (Mac OS).

2. Vælg Tillidsstyring i kategorierne til venstre.

3. Klik på Rediger indstillingerne for at angive standardfunktionen for adgang til internettet fra PDF-filer.

4. Vælg mellem følgende indstillinger:

• Hvis du vil tillade adgang til alle webadresser, skal du vælge Tillad, at PDF-filer får adgang til alle websteder.

• Hvis du vil begrænse adgangen til alle webadresser, skal du vælge Bloker PDF-filers adgang til alle websteder.

• Hvis du vil begrænse adgangen til kun de webadresser, du angiver, skal du vælge Brugerdefineret indstilling.

• Hvis du vil tilføje et websted, skal du indtaste dets webadresse i tekstfeltet Værtsnavn og klikke på Tillad eller Bloker.

• For at fjerne en webadresse, du ikke længere ønsker at besøge, skal du vælge webstedet på listen og klikke på Slet.

• Hvis du vil angive, hvad programmet skal gøre med websteder, der ikke er på den brugerdefinerede liste, skal du vælge en af disse indstillinger: Spørg altid, Tillad adgang eller Bloker adgang.

Se vejledningen om programsikkerhedwww.adobe.com/go/learn_acr_appsecurity_dk.

Bemærk:

Hvis du åbner en beskyttet PDF-fil og bliver bedt om at tillade eller blokere en URL-adresse, skal du vælge Husk min handling for dette websted. Med dette svar tilføjes URL-adressen på listen.