Acrobat Opret PDF-tilføjelsen bruges til at konvertere websider til pdf. Hvis denne udvidelse aktiveres, tilføjes værktøjslinjen til Acrobat PDF-oprettelse og indstillinger i højrekliksgenvejsmenuen, der gør det muligt at konvertere websider eller links til pdf.

Sådan aktiverer du Acrobat Opret PDF-udvidelsen i Chrome:

1. Åbn Google Chrome.

2. Gå til Værktøjer -> Udvidelser (som vist på øjebliksbilledet nedenfor), eller skriv chrome://extensions/ direkte i adressefeltet i Chrome.

Indstillingen Chrome-udvidelser
  3. En udvidelse med navnet Adobe Acrobat – Opret PDF bør vises, for hvilken afkrydsningsfeltet Aktiveret ikke er markeret. Markér afkrydsningsfeltet Aktiveret for denne udvidelse.

Adobe Acrobat – Opret PDF-udvidelse

Når den er aktiveret, vises Opret PDF-udvidelsens værktøjslinje og indstillinger i højrekliksgenvejsmenuen, der gør det muligt at konvertere websider eller links til pdf. Plugin'et nedtones (se øjebliksbilledet nedenfor).

Udvidelsen nedtones
  4. Åbn en webside i en ny Chrome-fane, eller opdater en anden åben fane, som har en webside indlæst. Udvidelsen aktiveres, når websiden er helt downloadet og kan bruges til konvertering (som vist på øjebliksbilledet nedenfor).

Udvidelse aktiveret
Opret PDF-indstillinger