Acrobat Opret PDF-tilføjelsen bruges til at konvertere websider til pdf. Hvis denne udvidelse aktiveres, tilføjes værktøjslinjen til Acrobat PDF-oprettelse og indstillinger i genvejsmenuen, man kan højreklikke på for at konvertere hele websider, links eller valgt indhold til pdf.

Sådan aktiverer du Acrobat Opret PDF-tilføjelsen i Firefox:

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik på tasten Alt i Windows for at få vist Firefox-menulinjen. På MAC er den der allerede.

3. Gå til Funktioner -> Tilføjelsesprogrammer.

4. Styring af tilføjelsesprogrammer vises. Vælg Udvidelser i den venstre rude. En udvidelse ved navn Adobe Acrobat – Opret PDF vises som deaktiveret med en Aktivér-knap ved siden af den (som vist i billedet nedenfor).

Firefox-udvidelser
  5. Klik på knappen Aktivér til Adobe Acrobat – Opret PDF-udvidelsen.

6. Genstart Firefox.

Værktøjslinjen til Opret PDF-tilføjelsen og indstillingerne i genvejsmenuen er nu aktiveret (som vist i billedet nedenfor). Brug dem til at konvertere webindhold til pdf.

Udvidelse aktiveret
Opret PDF-indstillinger