Hvorfor får jeg en underretning om Flash Player?

Du skal bruge Flash Player for at kunne se Flash-indhold i PDF-filer, PDF-porteføljer og andre funktioner. Adobe Reader og Acrobat indeholder ikke længere Flash Player, og funktioner, der kræver Flash, udnytter nu maskinens lokale kopi af Flash. Denne nye strategi gør det muligt for brugere og administratorer at administrere Flash Player-opdateringer uafhængigt af Acrobat-produktopdateringer.

Installation af Flash Player for slutbrugere

1. Højreklik på og download Flash Player-installationsprogrammet:
  2. Vælg Gem link som eller Gem destination som for at hente installationsprogrammet til din computer.
  3. Angiv placeringen for installationsprogrammet (f.eks. dit skrivebord), og klik på Gem.
  4. Gå til installationsprogrammet.
  5. Dobbeltklik på det for at starte installationen.

Installation af Flash Player for IT-folk

Virksomheders IT-folk og administratorer skal downloade et installationsprogram, der er egnet til distribution i hele deres organisation, ved at starte her: Adobe Flash Player Distribution.

Systemkrav for Flash Player