Få en fuld liste over artikler om sikkerhed under Oversigt over sikkerhed i Acrobat og PDF-indhold.

Med Acrobat og Reader kan du justere programmers virkemåde, så JavaScript afvikles inden for det ønskede sikkerhedsniveau. Det bidrager til at begrænse programadgang for JavaScript API'er og isolerer arbejdsforløb, som ikke kræver JavaScript API'er.

1. Vælg Rediger > Indstillinger (Windows) eller Acrobat/Adobe Reader > Indstillinger (Mac OS).

2. Vælg JavaScript i Kategorier til venstre.

3. Indstil styringen af JavaScript efter behov i sikkerhedspanelet for JavaScript.

Aktivering af Acrobat JavaScript

Fjern markeringen for at deaktivere JavaScript helt eller begræns JavaScript via API'er.

Aktivering af menupunkter med kørselsrettigheder til JavaScript

Aktiverer kørsel af JavaScript ved at klikke på menupunkter. Når indstillingen er slået fra, kan privilegerede JavaScript-kald køres via menuen. Kørsel af JavaScript-kald, der ikke er privilegerede, via menupunkter, er ikke blokeret, uanset om dette felt er markeret eller ej.

Aktivering af global objektsikkerhedspolitik

Tillader JavaScript globalt via API'er, eller angiver tillid til specifikke dokumenter, der indeholder JavaScripts.

Alternativt kan du styre kørsel af JavaScript ved at ændre indstillingerne for registreringsdatabasen.

Se Vejledningen om programsikkerhedwww.adobe.com/go/learn_acr_appsecurity_dk for yderligere oplysninger.