I Acrobat og Reader kan du åbne og gemme filer i tjenester til online filadministration som f.eks. Adobe.com, Microsoft Office 365 og Microsoft SharePoint. Du kan få adgang til PDF-filer på disse onlinetjenester enten gennem deres webbrugergrænseflade eller direkte i Adobe Acrobat eller Adobe Reader.

Bemærk:

SharePoint-administratoren skal konfigurere SharePoint-serveren, så redigering af PDF-dokumenter aktiveres. Se denne TechNote for yderligere oplysninger.

Få adgang til PDF-filer i en onlinekonto

Du kan vælge en onlinekonto i Acrobat-dialogboksene Åbn og Gem.

Dialogboksene Åbn og Gem
I dialogboksene Åbn og Gem kan du få adgang til filer fra onlinekonti.

For at få adgang til eller gemme i Office 365- eller SharePoint-ressourcer skal du vælge Ny konto i menu Åbn/Gem i en onlinekonto.

Dialogboksen Vælg onlinekonto
Angiv kontoens webadresse i dialogboksen Vælg onlinekonto.

Du kan angive webadressen ved at gøre følgende:

• (Windows) Webadressen til lageret, f.eks. http://mysharepointserver/mysite/mydoclib

• (Windows) Komplet UNC-sti, f.eks. \\mysharepointserver\mysite\mydoclib

• Tilknyttede netværksdrev

Udtjekning af en fil fra SharePoint

Den sikreste måde at arbejde med en PDF-fil, der findes på en Office 365- eller SharePoint-server, på er ved at tjekke den ud. Andre brugere kan ikke redigere filen, mens du arbejder på den.

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder for at tjekke en PDF-fil ud:

• (Windows) Brug Internet Explorer til at navigere til PDF-filen på Office 365- eller SharePoint-portalen. Klik på dokumentet, eller vælg Rediger dokument i pop op-menuen.

• I Acrobat eller Reader skal du vælge Fil > Åbn og Ny konto i menuen Åbn en onlinekonto. Vælg derefter enten Office 365 eller SharePoint, og angiv URL-adressen eller den komplette UNC-sti for PDF-filen.

2. Der åbnes en dialogboks med filnavnet og placeringen. Klik på en af følgende:

• Tjek ud og Åbn

• Åbn, for at åbne filen uden at tjekke den ud

Bemærk:

Hvis du skal logge på SharePoint-serveren, skal du angive brugernavn og adgangskode, når du bliver bedt om det.

Annullering af udtjekning

Du kan kassere den udtjekkede version af en PDF-fil, hvis du ikke vil gemme dine ændringer.

1. Vælg Filer > SharePoint/Office 365-server > Kasser tjek ud.

2. Der vises en bekræftelsesmeddelelse. Klik på OK.

Bemærk:

Du kan ikke redigere et dokument offline.

Forberedelse af dokumentegenskaber

Du kan angive dokumentets Office 365- eller SharePoint-egenskaber i Acrobat eller Reader.

1. Vælg Filer > SharePoint/Office 365-server > Forbered dokumentegenskaber.

2. Dobbeltklik på egenskaben for at redigere den. Dialogboksen Rediger åbnes. Indtast en værdi, og klik på OK.

Tjek ind

Når du er færdig med at redigere, kan du tjekke filen ind på Office 365- eller SharePoint-serveren. Andre brugere kan se ændringerne. Hvis versionshåndtering er aktiveret, håndterer Office 365 eller SharePoint også filens versionshistorik.

1. Vælg Filer > SharePoint/Office 365-server > Tjek ind. Dialogboksen Tjek ind åbnes.

2. Hvis versionsnummerering er aktiveret, vises versionsoplysningerne. Vælg overordnet version, underordnet version eller at overskrive aktuel version.

3. Indtast versionskommentarerne.

4. Du kan også aktivere Behold dokumentet tjekket ud, når denne version er tjekket ind og klikke på OK.