Adobe Acrobat Pro indeholder avancerede produktionsværktøjer til udskrivning, der muliggør en komplet PDF-proces til farveoutput af professionel kvalitet. Værktøjerne til printproduktion findes i panelet Printproduktion i ruden Værktøjer.

Panelet Printproduktion
Panelet Udskriftsproduktion

Åbning af panelet Printproduktion

1. Hvis panelet Printproduktion ikke kan ses i ruden Værktøjer, skal du vælge Vis > Værktøjer > Printproduktion.

Forhåndskontrol

Gør det muligt at udføre mere end 400 foruddefinerede kontroller for de mest almindelige outputfejl og derefter rette alle de fejl, der kan ordnes.

Vis output

Kombinerer forhåndsvisning af separation, soft proofing, farveadvarsler og andre funktioner i en enkelt praktisk dialogboks.

Rediger objekt

Gør det muligt at vælge, flytte og redigere både raster- og vektorobjekter. Du kan redigere enkelte objektegenskaber, f.eks. mærker, farverum eller gengivelsesmetode.

Vis udligning

Gør det muligt at definere og anvende udligningsindstillinger for gennemsigtige objekter. Omfatter en forhåndsvisning, så du kan se gennemsigtige objekter og de effekter, dine indstillinger har på objekterne. Du kan gemme indstillingerne som forudindstillinger, der kan anvendes på andre sider eller PDF-filer.

Konverter farver

Giver brugeren mulighed for at konvertere ethvert farverum i dokumentet til målfarverummet.

Indstil sidebokse

Giver mulighed for at definere bokse af typen CropBox, TrimBox, BleedBox, ArtBox og MediaBox på en side. Elementerne er vigtige for at opnå korrekt sidepositionering og placering af printermærker, især i forbindelse med udskydning

Indsæt printermærker

Føjer standardprintermærker til en PDF-side til brug for positionering. Disse mærker er integreret i PDF-filen.

Ret fine streger

Finder fine streger og erstatter dem med tykkere streger ud fra brugerindstillinger.

Trykfarvestyring

Ændrer den måde, trykfarver behandles på, mens det aktuelle PDF-dokument er åbent. I Acrobat Trykfarvestyring benyttes de samme indstillinger og kontrolelementer som i andre Adobe-programmer.

Forudindstillet diffusering

Lader dig oprette og anvende indstillinger for diffusering til senere udførelse af en Adobe RIP, der benytter Adobe In-RIP-diffusering på licens.

Acrobat Distiller

Konverterer PostScript-filer til PDF-format.