Få en fuld liste over artikler om sikkerhed under Oversigt over sikkerhed i Acrobat DC og PDF-filer.

Beskyttet visning giver et yderligere sikkerhedsniveau. Når Beskyttet visning er aktiveret, vises PDF-filer i et begrænset miljø kaldet en sandkasse. Ved at isolere PDF-filen reduceres risikoen for sikkerhedsbrist i områder uden for sandkassen. Adobe anbefaler stærkt, at man anvender Acrobat i Beskyttet visning, hvis man er bekymret for sikkerheden, eller hvis man ofte arbejder med PDF-filer på internettet.

Adobe Reader indeholder et lignende begrænset miljø kaldet Beskyttet tilstand. Se Reader Hjælp for oplysninger om Beskyttet tilstand i Reader.

Når Beskyttet visning er aktiveret, er kun grundlæggende navigation tilladt. Du kan f.eks. åbne PDF-filer, rulle gennem sider og klikke på links. Du kan aktivere Beskyttet visning i en PDF, du ser enten i enkeltstående Acrobat eller i en webbrowser.

PDF i enkeltstående Acrobat

Acrobat viser en advarsel i Beskyttet visning for PDF-filer, der ikke stammer fra en placering, der er tillid til. Advarslen giver dig mulighed for at vælge, om du vil have tillid til dokumentet.

Bemærk:

Du kan finde ud af, om en PDF, der er åben i en browser, vises i Beskyttet visning. Højreklik på dokumentet i browseren, og vælg Dokumentegenskaber. Klik på fanen Avanceret. Når Beskyttet visning er aktiveret, angives statussen som Beskyttet tilstand: Til.

Dialogboksen Beskyttet visning
Hvis du har tillid til PDF-filen og dens oprindelsessted, skal du klikke på Slå alle funktioner til. PDF'en bliver tilføjet til listen over privilegerede placeringer, og der er fremover tillid til den.

Aktivér eller deaktiver Beskyttet visning

Beskyttet visning i Acrobat er som standard deaktiveret i modsætning til Beskyttet tilstand i Reader.

1. Vælg Indstillinger.

2. Vælg Sikkerhed (Udvidet) i Kategorierne til venstre.

3. Vælg indstillingen Aktivér udvidet sikkerhed.

4. Vælg en af følgende indstillinger:

Deaktiveret

Deaktiverer Beskyttet visning, hvis den er aktiveret. Beskyttet visning er deaktiveret som standard.

Filer fra potentielt usikre steder

Aktiverer Beskyttet visning og viser en advarsel for alle filer, der stammer fra et usikkert sted. Filer og steder, som du føjer til Privilegerede placeringer i panelet Avanceret sikkerhed, er undtaget fra Beskyttet visning.

Alle filer

Aktiverer Beskyttet visning i alle PDF-filer, du åbner, enten i enkeltstående Acrobat eller i en browser.

Omgå begrænsninger knyttet til Beskyttet visning

Vælg en af følgende muligheder

Yderligere ressourcer

Yderligere oplysninger om Beskyttet visning finder du i disse ressourcer: