Dette dokument indeholder en vejledning til Acrobat XI. Hvis du bruger Acrobat DC, skal du se under Acrobat DC Hjælp.

Adobe LiveCycle Rights Management ES er et serverbaseret sikkerhedssystem, der giver dynamisk kontrol over PDF-dokumenter. Adobe LiveCycle Rights Management ES kan konfigureres til at køre med LDAP, ADS og andre firmanetværk. Politikker fra Adobe LiveCycle Rights Management ES gemmes på serveren og kan opdateres fra serveren. Brugere opretter forbindelse til Adobe LiveCycle Rights Management ES for at arbejde med disse politikker.

Adobe LiveCycle Rights Management ES

Sikkerhedspolitikker gemmes på en server, der kører Adobe LiveCycle Rights Management ES, men det gælder ikke PDF-filerne. I nogle situationer skal brugere oprette forbindelse til serveren for at åbne eller fortsætte med at bruge PDF-filer, som der er anvendt en sikkerhedspolitik for. Oplysninger om, hvordan du konfigurerer Adobe LiveCycle Rights Management ES, får du ved at klikke på Hjælp på webstedet Adobe LiveCycle Rights Management ES, når du har logget på din konto.

Oprette forbindelse til Adobe LiveCycle Rights Management ES

1. Vælg Værktøjer > Beskyttelse > Mere beskyttelse > Sikkerhedsindstillinger. Hvis du ikke kan se panelet Beskyttelse, skal du følge anvisningerne i at tilføje paneler under Opgaveruder.
  2. Klik på Adobe LiveCycle Rights Management-servere i Sikkerhedsmetode. Klik på Ja, og vælg en server.
  3. Klik på knappen Ny .
  4. Skriv et navn i feltet Navn og URL-adressen i feltet Servernavn. Tilføj portnummeret, og klik på Opret forbindelse til denne server.
  5. Angiv dit brugernavn og adgangskode til kontoen, og klik derefter på OK.

Se Adobe LiveCycle Rights Management ES-politikker

1. Vælg Værktøjer > Beskyttelse > Mere beskyttelse > Styring af rettigheder > Administrer konto. Hvis du ikke kan se panelet Beskyttelse, skal du følge anvisningerne for at tilføje paneler under Opgaveruder.

Siden Adobe LiveCycle Rights Management åbnes i webbrowseren.

2. Skriv dit brugernavn og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det, og klik på Log på.
  3. Klik på linket Politikker på siden.

Klik på Hjælp i det øverste højre hjørne for at få flere oplysninger om brugen af Adobe LiveCycle Rights Management.