Det grundlæggende

Acrobat 2017 er en tidsubegrænset version af Acrobat. Det er den komplette løsning til arbejde med PDF-dokumenter. Acrobat 2017 forenkler dagligdagens PDF-opgaver og indeholder mange produktivitetsforbedringer, når du arbejder med PDF'er på computeren.

Du kan arbejde med Acrobat 2017 udelukkende på computer eller købe et Acrobat DC-abonnement og udnytte yderligere funktioner, som muliggøres af nye Adobe Document Cloud-tjenester.

Her er blot nogle af de få ting, du kan gøre med Acrobat 2017:

• Rediger scannede dokumenter: Konverter papirscanninger til redigerbare PDF'er med automatisk matching af skrifttype, så nye redigeringer passer ind.
  • Opret beskyttede PDF'er: Opret PDF-filer af høj kvalitet fra Acrobat eller populære Microsoft Office-apps. Tilføj restriktioner for at forhindre andre i at kopiere, redigere eller udskrive følsomme oplysninger.
  • Rediger PDF-tekst og -billeder: Brug en velkendt peg og klik-grænseflade til at redigere PDF-dokumenter intuitivt – direkte i Acrobat.
  • Eksportér PDF'er til Office: Konverter PDF'er til Word-, Excel- eller PowerPoint-format, hvor skrifttyper, formatering og layouts bevares.
  • Arbejd med Dropbox, Box og OneDrive: Tilgå, rediger og gem filer på din Dropbox-, Box- eller Microsoft OneDrive-konto, mens du arbejder i Acrobat 2017.
  • Underskriv alt: Udfyld, underskriv og send formularer hurtigt med automatisk autofyld.
  • Slet følsomme oplysninger: Find og slettekst, billeder eller anden metadata – permanent!

Her er nogle af de ting, du kan gøre med Acrobat Pro 2017:

Grunde til at opgradere fra det tidsubegrænsede Acrobat DC:

• Registrer hurtigt og nøjagtigt forskelle mellem to PDF-filer med det helt nye værktøj Sammenlign filer
  • Åbn flere PDF'er i et enkelt vindue for at arbejde mere effektivt med den nye multifanevisning.
  • Opret nye nummererede eller punktopstillede lister, mens du arbejder i værktøjet Rediger PDF
  • Det nye scan-til-PDF-arbejdsforløb gør det nemmere at vælge de bedste scanningsindstillinger for at få det bedste resultater
  • Underskriv, certificer og bekræft digitalt dokumenter med det opdaterede værktøj Certifikater.
  • Brug den forbedrede værktøjssøgning til hurtigt at finde det værktøj, du skal bruge til en given opgave.
  • Nye hjælpekort til førstegangsbrugere og en "to do"-liste med tilknyttede gennemgange.
  • Start SharePoint-baserede delte gennemgange på Mac for at give og få hurtig feedback
  • Tilpas Acrobats udseende efter din smag. Vælg et lyst standardtema eller det nye mørke tema.
  • Den redesignede touchgrænseflade gør det nemmere end nogensinde at give og få hurtig og tydelig feedback
  • Brug fingeren eller en pen til at tegne og skrive mere naturligt og præcist på PDF'er på Windows 10-enheder
  • Vis filer, og brug genveje til at starte populære opgaver og værktøjer direkte fra Start-visningen.

Grunde til at opgradere fra Acrobat XI omfatter alle ovenstående fordele plus:

• Konverter scannede papirdokumenter til direkte redigerbare PDF'er
  • Rediger PDF'er hurtigere med dynamisk afsnitstilpasning for hele siden og nemme opdateringer af punkttegn
  • Eksportér PDF-filer til Word, Excel eller PowerPoint med forbedrede punktlister og tabeller
  • Udfyld, underskriv og send hurtigt formularer overalt med smart autofyld
  • Brug stavekontrol til at identificere og rette slåfejl i din PDF
  • Beskær og korriger automatisk fotos af papirdokumenter
  • Ret formodede tekstgenkendelsesfejl i scanninger med en side om side-visning
  • Gem og tilgå sikkert filer online med 2 GB gratis lagerplads

Med et abonnement på Acrobat Pro DC får du alle funktioner i Acrobat Pro 2017 plus:

• Brug Acrobat Reader-mobilappen til at oprette, redigere og underskrive PDF'er
  • Opret PDF-filer fra Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter, -billeder eller -fotos på din mobilenhed eller online
  • Konverter PDF'er til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer på din mobilenhed eller online
  • Rediger tekst i en PDF-fil på din iPad
  • Organiser sider i PDF-filer på din iOS- eller Android-tablet eller -smartphone.
  • Gør din mobilenheds kamera til en bærbar scanner
  • Kombiner flere filer til en enkelt PDF-fil
  • Indhent signaturer fra andre, spor svar, og arkivér underskrevne dokumenter
  • Send, spor og bekræft modtagelse af vigtige dokumenter uden dag til dag-leveringer
  • Gem og tilgå sikkert filer med op til 100 GB online lagerplads
  • Få løbende adgang til nye funktioner, sikkerhedsopdateringer og opgraderinger uden ekstra omkostninger

Adobe Acrobat omfatter pc-produkter, gratis mobilapps og gratis onlinetjenester, der er tilgængelige via Adobe Document Cloud.

Pc-produkter til Windows:

Computerprodukter til Mac OS:

Mobilapps:

Webapp:

Du kan se købsmulighederne for Adobe Acrobat i Adobes produktkatalog.

Ja, der findes mange Acrobat-værktøjer til at strømline installation i virksomheder og holde IT-omkostninger på et minimum. Få mere at vide på siden IT-ressourcer.

Få flere oplysninger og vejledning i, hvordan du bruger de nye funktioner i Acrobat, under Acrobat Lær og support.

Aktivering er en obligatorisk proces, som Adobe bruger til at validere, at din software er original, og at den bruges som tilladt i din produktlicensaftale. Den er beregnet til at beskytte både dine rettigheder som forbruger og Adobes rettigheder som softwareudvikler. Aktivering gør det også muligt at bekræfte, at den software, du har købt, ikke er en forfalskning.

Acrobat-produkter forsøger automatisk at blive aktiveret via internettet. Der sendes ingen personlige oplysninger under aktiveringen. Hver enkeltbrugerlicens giver rettigheder til, at Acrobat kan være installeret på to computere samtidigt. Få mere at vide på siden Adobe-softwareaktivering.

Hvis din organisation har computere, der ikke kan være online i forbindelse med en aktivering, kan IT-administratorer angive en offlineundtagelse ved hjælp af Adobe Customization Wizard. Få mere at vide om IT-ressourcer.

Få mere at vide på siden Tekniske specifikationer for Acrobat.

Få mere at vide på siden Tekniske specifikationer for Acrobat.

Få mere at vide på siden Adobe Document Cloud-sprogniveauer.

Adobe Document Cloud

Adobe Document Cloud-tjenester virker sammen med Acrobat til pc, internettet og mobilapps, så du kan holde forbindelsen og være produktiv, uanset hvor du er.

Tilmeld dig gratis Adobe Document Cloud-tjenester for at få disse fordele:

• Adobe Document Cloud-lager: Gem og tilgå filer online med 2 GB gratis lagerplads
  • Udfyld og underskriv: Udfyld og e-underskriv hurtigt formularer med direkte adgang til din samling af autofyld på pc, internettet og mobil
  • Send filer: Upload store filer, og del nemt med andre

Køb et abonnement på Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC for at udføre vigtige PDF-opgaver i en webbrowser eller på en mobilenhed og forbedre funktionaliteten af Acrobat-softwaren.

• Opret PDF: Konverter dokumenter, billeder eller fotos til PDF-filer (web og mobil)
  • Eksportér PDF: Omdan PDF'er til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer (web og mobil)
  • Rediger PDF: Tilføj eller rediger tekst i en PDF-fil (kun iPad med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Organiser PDF: Omarranger, slet eller roter sider i en PDF-fil (kun web og mobil med Acrobat Pro DC-abonnement)
  • Kombiner PDF: Kombiner flere filer til én enkelt PDF (kun web)
  • Send og spor: Send, spor og bekræft levering af dokumenter elektronisk i stedet for at bruge fax eller dag til dag-tjenester (denne tjeneste understøtter pc, web og mobil)
  • Send til underskrivelse: Send dokumenter til underskrivelse, og spor, administrer og gem dem derefter online (denne tjeneste understøtter pc, web og mobil)
  • Udfyld og underskriv: Udfyld og e-underskriv hurtigt formularer med direkte adgang til din samling af autofyld (denne tjeneste understøtter pc, web og mobil)
  • Adobe Document Cloud: – gem og tilgå filer online med op til 100 GB lagerplads

Nej. Acrobat 2017 kan bruges selvstændigt uafhængigt af Adobe Document Cloud-tjenester.

Første gang du åbner Acrobat 2017-programmet, skal du aktivere det online. Derefter kan du nemt arbejde offline.

Acrobat 2017 kører ikke i skyen – programmet er installeret lokalt og kører på din computer.  Den kan oprette forbindelse til gratis Document Cloud-tjenester for at give et større udvalg af funktioner.  Hvis dit firma imidlertid forhindrer software, der opretter forbindelse til skyen, skal du kontakte din IT-administrator. Acrobat-indstillinger kan tilpasses, så adgangen til cloud-tjenesterne fjernes. Få mere at vide om IT-ressourcer.

Ja. Hos Adobe er din digitale sikkerhed vores topprioritet. Branchespecifikke sikkerhedspraksisser er en fast del af vores interne kultur, softwareudvikling samt serviceprocesser. Uanset om det er relateret til identitetshåndtering, datafortrolighed eller dokumentintegritet, anvender Adobe Document Cloud branchespecifikke sikkerhedspraksisser til at beskytte dine dokumenter, data og personlige oplysninger. Få flere oplysninger om vores sikkerhedspraksisser, Adobe Secure Product Lifecycle eller Adobe Document Cloud på www.adobe.com/dk/security.html.

Mobil

Den gratis Adobe Acrobat Reader-mobilapp gør det muligt at få vist og interagere med PDF-filer overalt på dine Android-, iOS- eller Windows-enheder. Den giver dig mulighed for at benytte premium-funktioner i Document Cloud, så du kan foretage dig mere med PDF'er, når du køber et abonnement på Adobe Acrobat Standard DC eller Adobe Acrobat Pro DC. Få mere at vide om Acrobat Reader-mobilappen. Eller download den fra Google Play, iTunes App Store eller Windows Phone Store.

Adobe Sign-mobilapp er en gratis separat app, der fungerer som et mobilprogram til Adobe Sign, som følger med abonnementerne Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC og Adobe Document Cloud til virksomheder. Med Adobe Sign kan du klare hele forretningstransaktioner på farten. Du kan bruge det til at sende, underskrive, spore og håndtere underskrevne dokumenter på din iOS- eller Android-enhed. Det er også det ideelle værktøj til personlig indsamling af e-signaturer fra en klient eller kunde. Adobe Sign arbejder uafhængigt af Acrobat Reader-mobilappen. Du kan downloade den fra Google Play eller iTunes App Store.

Adobe Fill & Sign er en gratis mobilapp, der kan bruges alene eller sammen med Acrobat Reader-mobilappen. Med Reader kan du arbejde med udfyldelige PDF-formularer og tegne en signatur med fingeren. Udfyld og underskriv er en hurtig måde at arbejde med papirformularer og PDF'er på, som ikke er blevet optimeret til formularudfyldning.  Du kan downloade den fra Google Play eller iTunes App Store. Med Udfyld og underskriv på en iPad- eller Android-tablet kan du:

• Åbne en PDF-fil, tage et foto eller vælge et billede på din mobilenhed
  • Skrive svar direkte i formularen eller acceptere forslag fra autofyld
  • Underskriv din formular ved at skrive eller tegne din signatur eller med et billede
  • Redigere din personlige samling af autofyld, så du ikke skal skrive de sædvanlige oplysninger igen og igen, hver gang du udfylder en ny formular

Den gratis Adobe Scan-mobilapp gør det nemt at tage billeder af og arbejde med scanninger overalt på din Android- eller iOS-enhed. Scan hurtigt noget – f.eks. kvittering, note, dokumenter, visitkort, whiteboard – og konverter dine billeder til søgbare Adobe PDF'er af høj kvalitet.

Acrobat Reader- og Adobe-scanningsapps bruger begge en lignende scanningssoftware, men den separate Adobe Scan-app har flere funktioner – f.eks. automatisk scanning og tekstgenkendelse (OCR).

Ja. Adobe er forpligtet til at hjælpe virksomhedskunder med at imødekomme behovet for mobile produktivitetsløsninger til arbejdsformål, samtidig med at virksomhedernes sikkerhed og overholdelse opretholdes. Acrobat Reader- og Adobe Sign-mobilappsene understøtter begge Android for Work EMM-platformen, og Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune fås til iOS og Android. Acrobat Reader understøtter også platformen AppConfig. Få mere at vide om IT-ressourcer.

Nej, men Acrobat Reader-mobilappen omfatter grundlæggende PDF-værktøjer, herunder de mest populære Acrobat-funktioner. Med Acrobat Reader på Android- eller iOS-enheder kan du nemt oprette, eksportere, underskrive og sende PDF'er. Og når du arbejder på en iPad, kan du også redigere tekst i en PDF og organisere sider. Få mere at vide om Acrobat Reader-mobilappen.

Køb af Acrobat 2017

Acrobat 2017 tilbydes som et engangskøb til pc.

Hent Acrobat Pro 2017 eller Acrobat Standard 2017 til kun din pc. Ejere af tidsubegrænset Acrobat DC får en særlig opgraderingspris. Vælg en Adobe-butik for at bestille Acrobat 2017-produkter, eller kontakt en Adobe-autoriseret forhandler. Hvis du vil købe Acrobat 2017 til din organisation, kan du få mere at vide om Acrobats volumenlicenser.

Hvis du ejer tidsubegrænset Acrobat Pro DC – eller tidsubegrænset Acrobat Standard DC – er du berettiget til opgradering med rabat, når du køber en licens, der ikke udløber (engangslicens). Et engangskøb omfatter pc-program og giver dig kun mulighed for at arbejde med gratis Adobe Document Cloud-tjenester.

Nej, det gør der ikke. Men du kan downloade en prøveversion af Acrobat Pro DC til Windows eller Mac. Med Acrobat DC-prøveversionen kan du bruge alle de effektive funktioner, der er indbygget i den fulde version til Windows eller Mac. Selvom Document Cloud-tjenesterne ikke automatisk er inkluderet, kan du oprette en gratis konti til Adobe Document Cloud-tjenesterne. De fulde Document Cloud-tjenester er kun tilgængelige med et abonnement. Prøveversionen fås på engelsk, forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, tysk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk og tyrkisk. Læs FAQ om prøveversion.

Ja, Adobe er forpligtet til at levere forskellige muligheder for køb af Acrobat-programmer for at imødekomme kundernes krav. Acrobat-produktserien vil fortsat være tilgængelig via en licens, der ikke udløber (kun pc), som sælges via volumenlicensprogrammer som f.eks. det transaktionsbaserede licensprogramdet kumulative licensprogram samt gennem detail- og e-butikker via produktnøglekort og digital levering.

Der er ikke foretaget nogen ændringer i forhold til tilgængeligheden af opgraderingsplanen i henhold til det kumulative licensprogram for Acrobat, og der er ikke planlagt nogen ændringer på nuværende tidspunkt.

Når du abonnerer på Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC, betaler du en lav månedlig pris for at få:

• Acrobat Pro- eller Acrobat Standard-programmet, herunder nye funktioner og tjenesteopdateringer på løbende basis.
  • Fuld adgang til Adobe Document Cloud-tjenester, som giver mulighed for at udføre en lang række PDF-opgaver med Acrobat Reader-mobilappen eller din webbrowser, inkl. at gemme og dele filer online. Document Cloud-tjenesterne giver mulighed for hele arbejdsgange til afsendelse, elektronisk underskrivning, sporing og håndtering af dokumenter.

Når du køber en engangslicens til Acrobat 2017, der ikke udløber, får du:

• Acrobat Pro 2017- eller Acrobat Standard 2017-pc-software.
  • Hvis du opretter en gratis Adobe Document Cloud-konto, kan du også arbejde med Acrobat Reader-mobilappen eller din webbrowser for at udføre grundlæggende PDF-opgaver, inkl. at gemme og dele filer online.

Kontakt en Adobe-autoriseret forhandler for at købe Acrobat 2017 gennem det transaktionsbaserede licensprogram eller det kumulative licensprogram, eller anmod om at blive kontaktet af Adobe for at få mere at vide Adobe Document Cloud-virksomhedsabonnementerne.

Kontakt en Adobe-autoriseret forhandler, eller anmod om at blive kontaktet af Adobe Enterprise.

Funktioner

Adobe Acrobat Pro 2017 forenkler dagligdagens PDF-opgaver og indeholder mange produktivitetsforbedringer, når du arbejder med PDF'er på computeren.

De mest betydelige ændringer i forhold til det tidsubegrænsede Acrobat DC:

• Registrer hurtigt og nøjagtigt forskelle mellem to PDF-filer med det helt nye værktøj Sammenlign filer
  • Åbn flere PDF'er i et enkelt vindue for at arbejde mere effektivt med den nye multifanevisning.
  • Opret nye nummererede eller punktopstillede lister, mens du arbejder i værktøjet Rediger PDF
  • Det nye scan-til-PDF-arbejdsforløb gør det nemmere at vælge de bedste scanningsindstillinger for at få det bedste resultater
  • Underskriv, certificer og bekræft digitalt dokumenter med det opdaterede værktøj Certifikater.
  • Brug den forbedrede værktøjssøgning til hurtigt at finde det værktøj, du skal bruge til en given opgave.
  • Nye hjælpekort til førstegangsbrugere og en "to do"-liste med tilknyttede gennemgange.
  • Start SharePoint-baserede delte gennemgange på Mac for at give og få hurtig feedback
  • Tilpas Acrobats udseende efter din smag. Vælg et lyst standardtema eller det nye mørke tema.
  • Den redesignede touchgrænseflade gør det nemmere end nogensinde at give og få hurtig og tydelig feedback
  • Brug fingeren eller en pen til at tegne og skrive mere naturligt og præcist på PDF'er på Windows 10-enheder
  • Vis filer, og brug genveje til at starte populære opgaver og værktøjer direkte fra Start-visningen.

De mest betydelige ændringer i forhold til Acrobat XI omfatter alle ovenstående fordele plus:

• Konverter scannede papirdokumenter til direkte redigerbare PDF'er
  • Rediger PDF'er hurtigere med dynamisk afsnitstilpasning for hele siden og nemme opdateringer af punkttegn
  • Eksportér PDF-filer til Word, Excel eller PowerPoint med forbedrede punktlister og tabeller
  • Udfyld, underskriv og send hurtigt formularer overalt med smart autofyld
  • Brug stavekontrol til at identificere og rette slåfejl i din PDF
  • Beskær og korriger automatisk fotos af papirdokumenter
  • Ret formodede tekstgenkendelsesfejl i scanninger med en side om side-visning
  • Gem og tilgå sikkert filer online med 2 GB gratis lagerplads

Med et abonnement på Acrobat Pro DC får du alle funktioner i Acrobat Pro 2017 plus:

• Brug Acrobat Reader-mobilappen til at oprette, redigere og underskrive PDF'er
  • Opret PDF-filer fra Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter, -billeder eller -fotos på din mobilenhed eller online
  • Konverter PDF'er til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer på din mobilenhed eller online
  • Rediger tekst i en PDF-fil på din iPad
  • Organiser sider i PDF-filer på din iOS- eller Android-tablet eller -smartphone.
  • Gør din mobilenheds kamera til en bærbar scanner
  • Kombiner flere filer til en enkelt PDF-fil
  • Indhent signaturer fra andre, spor svar, og arkivér underskrevne dokumenter
  • Send, spor og bekræft modtagelse af vigtige dokumenter uden dag til dag-leveringer
  • Gem og tilgå sikkert filer med op til 100 GB online lagerplads
  • Få løbende adgang til nye funktioner, sikkerhedsopdateringer og opgraderinger uden ekstra omkostninger

Ja. Acrobat kører som et 64-bit program på Mac.  Acrobat på Windows kan køre på Windows Server 2016 (64-bit), Windows Server 2008 R2 (64-bit), 2012 (64 bit) eller 2012 R2 (64-bit); Windows 7 (32-bit og 64-bit); eller Windows 8 (32-bit og 64-bit); eller Windows 10 (32-bit og 64-bit).

Ligesom beskyttet tilstand i Acrobat Reader er den beskyttede visning en implementering af "sandkasse"-teknologi til det store udvalg af Acrobat-funktioner. I Acrobat 2017 udvider Adobe funktionen med den beskyttede visning, så den rækker ud over blokering af skrivebaserede angreb, der forsøger at afvikle skadelig kode på din computer ved at bruge PDF-filformatet til læsebaserede angreb, som har til hensigt at stjæle dine følsomme oplysninger eller immaterielle ejendom via PDF-filer.

I lighed med den beskyttede tilstand begrænser den beskyttede visning afvikling af programmer, der ikke er tillid til (f.eks. en PDF-fil og de processer, den involverer), til en begrænset sandkasse for at undgå, at skadelig kode anvender PDF-formatet til at skrive eller læse fra din computers filsystem. Den beskyttede visning antager, at alle PDF-filer kan være skadelige, og begrænser behandlingen til sandkassen, indtil du specifikt angiver, at du har tillid til en fil.

Acrobat 2017 og Microsoft

Acrobat 2017 kan integreres ubesværet med Office 365-, Office 2013-, Office 2010- og Office 2007-programmer.

I Windows-miljøer kan du:

• Oprette Adobe-PDF'er i høj kvalitet fra Acrobat-opgavebåndet i Office-apps (Microsoft Word, Excel, PowerPoint eller Outlook).
  • Føje beskyttelse til PDF'er, der er oprettet på Acrobat-båndet i Office, for at forhindre andre i at kopiere eller redigere følsomt indhold.
  • Bruge Acrobat-båndet i Word, Excel eller PowerPoint til at udføre mange trin på én gang. Hurtigt sende en PDF-fil på mail, beskytte den med en adgangskode, anvende begrænsninger på brug af filen eller sende en fil til delt gennemgang. I Acrobat Pro 2017 kan du også oprette en PDF og med det samme køre en forindstillet handling for at køre foruddefinerede opgaver, f.eks. forberedelse af et dokument til arkivering eller offentlig distribution.
  • Bruge plug-in'et Send og spor i Microsoft Outlook til at sende store eller små filer til andre og indstille sporingsindstillinger, så du kan få besked, når andre ser din fil (kun Acrobat DC-abonnement)
  • Importere kommentarer fra en PDF-fil i et kilde-Word-dokument som opmærkninger, der kan accepteres eller afvises med værktøjet Registrer ændringer i Microsoft Word.
  • Forenkle søgning efter og hentning af mail. Arkivere mails eller mailmapper fra Microsoft Outlook med tryk på en knap.
  • Oprette Adobe-PDF'er i høj kvalitet direkte i Microsoft Project eller Visio.

Der findes yderligere to måder at arbejde med Microsoft-værktøjer på:

• Brug Acrobat-båndet i Microsoft Word til Mac til at oprette PDF-filer i høj kvalitet – komplette med interaktive links.
  • Arbejd i Acrobat 2017 for at konvertere eksisterende PDF'er til Word-, Excel- eller PowerPoint-filer med branchens førende formateringsnøjagtighed. Bevar layouts, punktopstillinger og tabeller intakte, så du nemt kan redigere dem i Office-programmer.
  • Arbejd med touch-kompatible Windows 10-enheder
  • Brug fingeren eller en pen til at tegne og skrive mere naturligt og præcist på PDF'er på Windows 10-enheder, der anvender Microsofts DirectInk-teknologi.
  • Gem websider som PDF-filer med ét enkelt klik i Microsoft Internet Explorer. Konverter hele eller en del af siden, hvor links, layouts og formatering bevares intakt.

Ja. I SharePoint-dokumentbiblioteker kan du:

• Åbne en PDF-fil, redigere den i Acrobat og gemme den i lageret igen.
  • Konvertere enhver fil i lageret til en PDF-fil og gemme den
  • Konvertere enhver fil i lageret til en PDF-fil og sende den på mail
  • Kombiner flere filer til en enkelt PDF-fil

Du kan også automatisere processer ved at hoste delte dokumentgennemgange eller dataindsamlinger til PDF-formularer i Office 365 eller på din SharePoint-server.

Ja, Acrobat 2017 kan bruges med både 32- og 64-bit versioner af Microsoft Windows 7, 8 og 10. Det virker også med 64-bit versioner af Windows Server 2008, 2012, 2012 R2 og 2016.

Understøttelse

Adobe understøtter aktivt Acrobat DC, Acrobat 2017 og Acrobat XI. I henhold til Adobe Enterprise Support Lifecycle Policy ophørte understøttelse af Acrobat X 15. november 2015, og understøttelse af Acrobat XI vil ophøre 15. oktober 2017. Få mere at vide om Understøttede produktversioner.

Registrerede ejere af den nuværende version af Acrobat er kvalificerede til at modtage personlig support, når det gælder problemer, der knytter sig installation og produkter, hvor der skal betales en lav pris for support for hver hændelse. Få mere at vide om support på siden Acrobat Hjælp, inkl. telefonnumre til support i hele verden, vidensbaseartikler og hjælpemateriale, som er gratis. Siden Acrobat Hjælp har også detaljerede oplysninger om almindelige Acrobat-problemer.

Med en tidsubegrænset licens (éngangslicens) får du programrettelser og sikkerhedsopdateringer hele vejen igennem den del af produktets livscyklus, hvor der ydes support. Acrobat 2017 opdateres kvartalsvist for kun at levere sikkerheds- og platformsforbedringer samt fejlrettelser. Det giver ikke adgang til nye eller forbedrede funktioner og giver kun adgang til de gratis Adobe Document Cloud-tjenester. IT-administratorer kan skjule Document Cloud-tjenester, hvis det ønskes. Få mere at vide.

Når det gælder organisationer, der foretrækker at styre deres opdateringer efter deres egne tidsplaner, har Acrobat også fleksible værktøjer til IT-administratorer. Få mere at vide om IT-ressourcer.

Standarder og tilgængelighed

Acrobat 2017 understøtter ISO 32000-1, som er den åbne standard, der vedligeholdes af International Organization for Standardization (ISO).

Acrobat 2017 understøtter oprettelse og validering af disse forløbsspecifikke PDF-standarder:

• PDF/A til arkivering (ISO 19005): PDF/A-1a, PDF/A-1b, PDF/A-2a, PDF/A-2b, PDF/A-2u, PDF/A-3a, PDF/A-3b og PDF/A-3u
  • PDF/E i Acrobat Pro 2017 til tekniske formål (ISO 24517): PDF/E-1
  • PDF/X til printproduktion (ISO 15930): PDF/X-1a, PDF/X-3, PDF/X-4, PDF/X-4p, PDF/X-5g og PDF/X-5pg
  • PDF/VT i Acrobat Pro 2017 til variable data og transaktionsbaseret udskrivning (ISO 16612-2): PDF/VT-1 og PDF/VT-2

PDF/A giver specifikationer til oprettelse, visning og udskrivning af digitale dokumenter, så de er langtidsholdbare. Arkivister ogmedarbejdere inden foroverholdelse af branchestandarder kan bruge Acrobat 2017 til at bevare og beskytte endelige arkiverede dokumenter som selvstændige filer.

PDF/E giver specifikationer til oprettelse, visning og udskrivning af dokumenter, der anvendes i tekniske arbejdsforløb. Arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og produktionsteam i fremstillingssektoren kan bruge Acrobat Pro 2017 til at give mulighed for udveksling af dokumentation og tegninger med andre i forsyningskæden og til at strømline gennemgang og markering af dokumenter.

PDF/X har specifikationer til oprettelse, visning og udskrivning af færdige sider, som er klar til udskrivning eller tryk. Denne standard har retningslinjer for PDF-indstillinger, der påvirker vigtige aspekter ved udskrivning, f.eks. farverum og trapping. Fagfolk inden for trykkeri, grafiske designere og andre professionelle fra den grafiske branche kan bruge Acrobat 2017 til at oprette og levere forudsigelige, trykklare PDF/X-kompatible filer.

PDF/VT har specifikationer til oprettelse, visning og udskrivning af filer som f.eks. bankudtog og forretningsfakturaer, der anvendes i branchen for håndtering af variable data og transaktionsbaseret udskrivning. Fagfolk, der arbejder med store dokumenter, der indeholder variable data, kan bruge Acrobat Pro 2017 til at sikre, at de filer, de genererer, overholder denne internationale standard.

Ja. Acrobat 2017 understøtter oprettelsen og brugen af PDF i overensstemmelse med disse yderligere standarder og initiativer:

• PDF/UA (Universal Accessibility): PDF/UA er en ISO-standard (ISO 14289-1), der gør det muligt at afklare PDF-specifikke tekniske krav, som skal sikre, at PDF ISO 32000-1-filer, der overholder standarderne, er tilgængelige for og kan anvendes af alle, herunder brugere, der benytter assisterende teknologi.
  • W3C Web Content Accessibility Guidelines (WCAG): Adobe deltager i WCAG-arbejdsgruppen i W3C for at være med til at udvikle den teknologiuafhængige WCAG 2.0-standard samt rådgivningsteknologier, der kan hjælpe brugerne og udviklerne med at overholde denne tilgængelighedsstandard.
  • PAdES (ETSI): PDF Advanced Electronic Signatures har specifikationer, der skal sikre overholdelse af standarder for digitale signaturer i EU. Adobe Acrobat 2017 understøtter PAdES Parts 2, 3 og 4.

Acrobat 2017 gør det muligt at tage hånd om både handicappede brugere og forfattere til indhold rettet mod handicappede. Med Acrobat Pro eller Acrobat Standard kan stort set alle oprette handicapvenlige PDF-dokumenter, som andre kan se ved hjælp af Adobe Acrobat Reader. Dette giver handicappede brugere nemmere adgang til at bruge PDF-filer og -formularer på tværs af flere sprog.

Ved at bruge Acrobat Pro 2017, Acrobat Standard 2017 eller Acrobat Reader DC på Windows kanbrugereog forfattere:

• Tilpasse handicapindstillinger med en brugervenlig guide
  • Arbejde med forstørrelsesfunktioner
  • Læse PDF'er højt ved hjælp af indbyggede funktioner eller arbejde med professionel skærmlæsningssoftware
  • Angive farver med stor kontrast for at få bedre synlighed
  • Læse tekst nemmere i tilstand med høj kontrast med dynamisk baggrundsjustering
  • Aktivere visning af store skrifttyper ved at indstille tekst til dynamisk tilpasning på siderne

Ved at bruge Acrobat Pro 2017 eller Acrobat Reader DC på Mac kan brugere:

• Arbejde med VoiceOver-skærmlæser på Mac OS X-computere
  • Arbejde med forstørrelsesfunktioner
  • Angive farver med stor kontrast for at få bedre synlighed
  • Læse tekst nemmere i tilstand med høj kontrast med dynamisk baggrundsjustering
  • Aktivere visning af store skrifttyper ved at indstille tekst til dynamisk tilpasning på siderne
  • Desuden kan forfattere bruge Acrobat Pro 2017 til at gøre PDF-filer mere tilgængelige:
  • Tilføje koder for at styre læserækkefølgen og give en bedre navigation
  • Bekræfte og justere læserækkefølgen for sider eller tekstkolonner
  • Validere, om PDF-dokumenter overholder standarderne, kontrollere, om der er problemer i forhold til tilgængelighed, og justere filerne, så de overholder tilgængelighedsstandarderne
  • Benytte forbedrede værktøjer til at understøtte oprettelsen af PDF-dokumenter, der overholder WCAG 2.0- og PDF/UA-standarderne
  • Bruge den guidede handling, så det er nemmere at forberede, bekræfte og rette PDF-filer, så de overholder tilgængelighedsstandarderne

Få mere at vide om Adobe Accessibility Resource Center.

Adobe gør meget for at hjælpe handicappede og bestræber sig på at lade det afspejle sig i deres produkter og tjenester. Den amerikanske paragraf 508 blev vedtaget for at fjerne barrierer i informationsteknologi og give personer med handicap nye muligheder og for at tilskynde til udviklingen af teknologier, der hjælper med at nå disse mål. Adobe Acrobat 2017-funktioner, der har hjælp til personer med handicap, sammenfattes i Adobe Acrobat Voluntary Product Accessibility Templates (VPAT).