Hvad er omfattet?

I Adobe Acrobat og Adobe Reader 9 er der fortsat understøttelse af 2D-grafikacceleration (også kaldet GPU eller grafikprocessor). Med denne funktion forbedres sidevisninger, zoomning og panorering i todimensionelle PDF-filer. Acrobat eller Adobe Reader registrerer din accelerationshardwares egenskaber og aktiverer acceleration for understøttede konfigurationer.

Indstillinger for 2D-grafikacceleration

Hvis der registreres accelerationshardware, aktiveres optimering for alle filer, bortset fra den fil, som åbnes først, når Acrobat starter. Du kan kontrollere, om Acrobat har registreret din accelerationshardware, ved at vælge Indstillinger i menuen Rediger og herefter vælge sidevisningsfunktionen og kontrollere, om der er en indstilling for 2D-grafikacceleration i afsnittet for gengivelse.

Hvis et understøttet grafikkort ikke er registreret i Acrobat eller Adobe Reader, vil indstillingen ikke være der.

Understøttede grafikkort

Registreringsteknologien i Acrobat eller Adobe Reader 9.0 understøtter nVidia-, ATI- samt Intel Shader Model 2- og Shader Model 3-grafikkort med mindst 128 megabyte VRAM. Følgende grafikkort er blevet testet med Acrobat og Adobe Reader 9.0.

Acrobat og Adobe Reader 9.0

nVidia-grafikkort til stationære computere

Quadro FX 330 PCIe

Quadro FX 500 AGP

Quadro FX 1300 PCIe

GeForce 6600 AGP

GeForce 6600 PCIe

GeForce 6800 PCIe

GeForce 7300 PCIe

GeForce 7600 PCIe

GeForce 7800 PCIe

GeForce 7900 PCIe

GeForce 8800 GTX

Quadro FX 370 PCIe

Quadro FX 570 PCIe

Quadro FX 1400 PCIe

Quadro FX 1700 PCIe

Quadro FX 3500 PCIe

Quadro FX 3700 PCIe

Quadro FX 4500 PCIe

Quadro FX 4600 PCIe

Quadro FX 4800 PCIe

ATI-grafikkort til stationære computere

Radeon X300 PCIe

Radeon X850 XT/PE PCIe

Radeon X1050 PCIe

FireGL T2

FireGL V3100 PCIe

FireGL V3300 PCIe

FireGL V3400 PCIe

FireGL V5200 PCIe

FireGL V7200 PCIe

FireGL V7300 PCIe

FireGL V7350 PCIe

FirePro V7750 (FireGL)

Radeon x1300 PCIe

Radeon x1600 PCIe

Radeon x1800 PCIe

Radeon x1900 PCIe

Radeon x1950 PCIe

Radeon x1800 All-in-Wonder PCIe

Radeon HD 2400 PRO

Radeon HD 2600 XT

Radeon HD 2900 XT

Radeon HD 3850 CrossFire System Configuration

Intel-chipsæt til stationære computere Intel Q965-chipsæt
nVidia-grafikkort til bærbare computere GeForce 8700M GT SLI System Configuration

GeForce Go 7900 GTX til Dell XPS
ATI-grafikkort til bærbare computere Mobility Radeon X1400 til Dell Inspiron

Mobility FireGL V5200 til IBM T60P

Hvis dit grafikkort ikke er på listen ovenfor, men det understøtter Shader Model 2 og 3 og har mindst 128 megabyte VRAM, vil Acrobat sandsynligvis registrere det og aktivere 2D-grafikacceleration.

Hvis der opstår problemer med gengivelsen, f.eks. problemer når der scrolles eller zoomes, skal du deaktivere denne indstilling og se, om det løser problemet. Hvis problemet ikke løses ved at deaktivere indstillingen, skal du logføre en fejlrapport med oplysninger om problemet og dit grafikkort på Adobes websted på www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform eller kontakte den tekniske support på www.adobe.com/aboutadobe/contact.html – i andre lande end USA skal du ændre landet øverst på websiden for at finde kontaktoplysningerne til dit land.