Hvis du ikke længere har installationsmediet til Acrobat DC (uden abonnement), kan du downloade et nyt installationsprogram fra denne side.

Ikke din version?  Hjælp til download og installation af andre Acrobat-versioner:

Acrobat DC Abonnement | VIP eller Enterprise

Acrobat 2017 | XI  | X

Du skal bruge dit Acrobat DC-serienummer for at fuldføre installationen.

Bemærk: Log på din Adobe ID-konto for at finde serienumrene på dine registrerede produkter. Eller læs afsnittet Find serienummeret.

Klik på det relevante downloadlink nedenfor for at downloade Acrobat-installationsprogrammet. Når filen er hentet, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet for at starte installationen.

Acrobat Pro DC-installationsprogram

I Windows I Mac OS

Download (677 MB, Installationsprogram på flere sprog*)

Download (578 MB, flersproget installationsprogram*)

Acrobat Standard DC-installationsprogram

I Windows I Mac OS

Download (677 MB, Installationsprogram på flere sprog*)

Ikke tilgængelig

Installationsprogram på flere sprog. Klik på Sprogliste nedenfor for at se, hvilke sprog der understøttes.

Sprogliste

Sprog

Engelsk—universal

Engelsk—Mellemøstligt arabisk

Engelsk—Mellemøstligt hebræisk

Japansk

Dansk

Hollandsk

Finsk

Fransk

Fransk—Nordafrika

Tysk

Italiensk

Norsk

Portugisisk—Brasilien

Spansk

Svensk

Tjekkisk

Ungarsk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Forenklet kinesisk

Traditionelt kinesisk

Koreansk

Slovakisk

Slovensk