Hvad er aktivering?

Aktivering er den proces, hvormed Adobe kontrollerer, at din software og dit serienummer er ægte og de bruges ifølge den licens du har købt. Din maskine skal være online og have forbindelse til internettet, før aktiveringen fuldføres.

Hvordan aktiverer jeg, hvis maskinen ikke har forbindelse til internettet?

Hvis du ikke kan aktivere Acrobat, fordi din maskine ikke har forbindelse til internettet, skal du følge disse trin for at aktivere Acrobat:

1. Installation af Acrobat.

2. Start Acrobat, og acceptér licensaftalen.

Accepter licensaftale
  3. Klik på Har problemer med at oprette forbindelse til internettet.

Klik på Har problemer med at oprette forbindelse til internettet
  4. Klik på Offlineaktivering på den næste skærm.

Klik på Offlineaktivering
  5. Klik på Opret anmodningskode.

Klik på Opret anmodningskode

En ny anmodningskode er oprettet.

Bemærk: Denne kode er specifikt til denne maskine og er kun gyldig i 72 timer.

6. Skriv anmodningskoden ned. Gå til en online computer, og naviger til www.adobe.com/go/getactivated_dk for at generere en svarkode.

7. Klik på Opret en svarkode.

Klik på Opret en svarkode
  8. På offlineaktiveringsskærmen skal du logge på med dit Adobe ID og din adgangskode. Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du lave et.

Log på med dit Adobe ID
  9. Indtast din anmodningskode (som du genererede under trin 5) og produktets serienummer. Klik på Opret svarkode.

Opret anmodningskode
  10. Indtast svarkoden på aktiveringsskærmen til Acrobat, og klik på Aktivér.

Indtast svarkode
  11. Klik på Start for at starte Acrobat.

Klik på Aktivér