Denne artikel indeholder oplysninger om et problem, hvor Adobe Acrobat ikke åbner eller går ned ved start.

Miljø

Acrobat DC
Windows-operativsystem

Årsag

Problemet kan være relateret til:

1. Tilladelse til licensmapper som nævnt i artiklen: https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/kb/configuration-error.html
  2. Forkerte poster i værtsfilen.
  3. Firewall blokerer for, at Acrobat kan validere licensen.

Løsning

Der er et værktøj til at løse dette problem:
Licensing Fix Tool: https://files.acrobat.com/a/preview/ea718d3b-1c4c-47fa-95f2-1f3df88d46a1

Kommandolinjeindstilling Beskrivelse
--detectAll Registrerer (løser ikke) alle konfigurationsproblemer på maskinen
--fixAll Forsøger at gendanne de anbefalede konfigurationsindstillinger på maskinen
--detectAndFix Registrerer alle konfigurationsproblemer på maskinen og løser dem
--ForceClean Renser licensoplysningerne relateret til alle Adobe-produkterne fra maskinen og genopretter konfigurationsindstillinger.Du skal aktivere dine Adobe-produkter igen. Brug ikke denne mulighed, hvis du ikke har licensoplysninger (serienummer/Adobe ID) tilgængelig hos dig.
--help Viser Hjælp-indhold

Yderligere oplysninger

Dette er et klientsideværktøj og skal køre på den enkelte maskine. Til server-side formål har vi PRTK-værktøjet.