Almindelige PDF-filer er ikke klar til udskrivning. De kan indeholde billeder eller farver i en dårlig kvalitet, som ikke udskrives korrekt eller udskrives i en meget dårlig kvalitet. Du kan bruge Acrobat Pro DC til at oprette PDF-filer i høj opløsning, der er klar til udskrivning, fra almindelige PDF-filer.

Bemærk:

Det er altid godt at oprette en PDF-fil i høj opløsning, der er klar til udskrivning, direkte fra det program, som du har oprettet kildefilen i.

Følg nedenstående trin for at oprette en PDF-fil i høj opløsning fra en eksisterende PDF-fil vha. Acrobat DC.

1. Åbn PDF-filen i Acrobat DC, og vælg Filer > Gem som > Trykklar PDF (PDF/X)

print-ready-option-acrobat
  2. I dialogboksen Gem som PDF skal du klikke på Indstillinger

print-ready-options
  3. I dialogboksen Forhåndskontrol skal du vælge Gem som PDF/X-4 og klikke på OK

preflight-option

Bemærk:

Du kan vælge de PDF/X-4-konverteringsprofiler, der vises under Opret PDF/X-4, som beskrevet i det følgende afsnit om PDF/X-4-konverteringsprofilerAnvend rettelser efter behov.