Dialogboksen med advarselen "Der blev registreret en eksisterende version" vises, når du installerer Acrobat DC

Denne advarsel vises i følgende situationer:

1. Der er allerede installeret en ældre version af Acrobat

2. Du har downloadet og installeret Acrobat via

- https://acrobat.adobe.com/dk/da/free-trial-download.html

- https://cloud.acrobat.com/acrobat

Hvis du vil beholde den gamle version af Acrobat sammen med DC, kan du fjerne markeringen af muligheden "Fjern tidligere version".

Installation af Acrobat DC via Creative Cloud-skrivebordsappen

I version 2.3.0.151, som blev udgivet den 24/9/2015, er funktionerne til download og installation af Acrobat DC blevet forbedret, så de understøtter Acrobat-versioner, der allerede er installeret.

Den udgave af Acrobat DC, der udgives i efteråret, indeholder en funktion, der kan rette fejl i en tidligere version af Acrobat 10 eller 11 (eviggyldig), hvis det er nødvendigt.

Opdatering af Acrobat DC

Når du opdaterer til Acrobat DC, kan du vælge at beholde tidligere versioner af Acrobat, som er installeret på systemet.
Det er dog ikke alle tidligere versioner af Acrobat, der kan være installeret sammen med Acrobat DC. Hvis der er installeret en version af Acrobat, som ikke kan bevares, når du opdaterer til Acrobat DC, vises en af følgende meddelelser:

Vælg "Ignorer og fortsæt", hvis du vil fortsætte med at opdatere andre apps, eller "OK", hvis du kun opdaterer Acrobat. Afinstaller den tidligere version af Acrobat på systemet, og installer derefter Acrobat Pro DC.

Vælg "Ignorer og fortsæt", hvis du vil fortsætte med at opdatere andre apps, eller "OK", hvis du kun opdaterer Acrobat. Du skal enten afinstallere den tidligere version af Acrobat på systemet eller vælge Tilbage og derefter "Fjern ældre versioner" under Avancerede indstillinger, hvis du vil installere Acrobat DC.