Reader 10.1.2 bryder ned, når du forsøger at udskrive

Reader 10.1.2 bryder ned, hænger eller der sker ingenting, når du prøver at udskrive.

Ikke dine symptomer?Hvis printerlampen blinker, kun udskriver lige eller ulige sidetal eller beder dig om at lægge papir i, se Printeren udskriver på begge sider | Reader, Acrobat 10.1.2 .

Løsning 1: Opdater til Reader 10.1.3

Den gratis opdatering 10.1.3 til Reader løser dette udskrivningsproblem. Den kan installeres automatisk fra selve Acrobat eller Reader.

1. Åbn Reader.

2. Vælg Hjælp > Kontrollér for opdateringer.

Kontrollér, om der er opdateringer

Opdateringen bliver installeret automatisk i Reader.

Hvis du foretrækker det, kan du selv hente og installere opdateringen (rul ned til opdateringsafsnittet på siden).

Løsning 2: Installer korrektion til Reader 10.1.2 (ikke nødvendig, hvis du opdaterer til Reader 10.1.3)

Installer korrektion til Reader 10.1.2 (kun Windows)

Du behøver ikke at installere korrektionen, hvis du opdaterer til Reader 10.1.3.

1. Log på Window-computeren som en administrator.
  2. Klik på det følgende link for at hente rettelsesfilen: AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip.
  3. Klik på Åbn, når du får spørgsmålet "Vil du åbne eller gemme denne fil?".

Dialogboksen Vil du åbne eller gemme denne fil?
  4. Pak filen ud (kaldes også dekomprimering). Valget af placering afhænger af operativststemet og hjælpeprogrammet.

5. Dobbeltklik på filen AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe for at starte opdateringen.

6. Genstart computeren, når du får en meddelelse om, at opdateringen er fuldført.

Installer korrektion til Reader 10.1.2 i baggrunden (kun Windows)

1. Log på Window-computeren som en administrator.
  2. Klik på det følgende link for at hente rettelsesfilen: AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip

3. Klik på Åbn, når du får spørgsmålet "Vil du åbne eller gemme denne fil?".

4. Pak filen ud.
  5. Åbn kommandoprompten "Som administrator".

6. Skriv stien til den eksekverbare korrektionsfil, og tilføj flaget -silent i kommandolinjen. F.eks.:

AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe -silent

Stille tilstand undertrykker alle dialogbokse, så du ikke får nogen meddelelse om, at opdateringen er fuldført. Den eksekverbare fil tilføjer en logfil "AcroPatchApplication1012.log" i mappen med midlertidige filer (%temp%).

7. Genstart computeren, når opdateringen er fuldført.