Adobe Reader og Acrobat kan kontrollere regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, og installere dem for dig. Disse opdateringer kan omfatte vigtige sikkerhedsrettelser og produktforbedringer.

Opdateringsindstillinger for Adobe Acrobat Reader DC

Du kan ikke ændre opdateringsindstillingerne for Adobe Acrobat Reader DC.

Opdateringsindstillinger for Adobe Acrobat DC

Opdateringer kan fås på to måder:

• Installer opdateringer automatisk (anbefales): Adobe Reader DC og Acrobat DC kontrollerer regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, henter dem og installerer dem automatisk. Efter udførelse får du en lille meddelelse på proceslinjen om, at softwaren er blevet opdateret. Denne metode anbefales, da den ikke kræver nogen handling fra brugerens side. Det er den bedste måde at holde Acrobat Reader DC og Acrobat DC opdateret og sikker på.
  • Kontrollér selv, om der er opdateringer, og installer dem manuelt: Adobe Reader DC og Acrobat DC kontrollerer ikke, om der er opdateringer. I stedet vælger brugeren Søg efter opdateringer. Denne metode er den mindst sikre, og den anbefales kun i organisationer, der bruger andre metoder til at installere opdateringer til deres systemer.

Opdateringsindstillinger for Adobe Reader XI og Acrobat XI

Opdateringer kan fås på fire måder:

• Installer opdateringer automatisk (anbefales): Adobe Reader og Acrobat kontrollerer regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, henter dem og installerer dem automatisk. Efter udførelse får du en lille meddelelse på proceslinjen om, at softwaren er blevet opdateret. Denne metode anbefales, da den ikke kræver nogen handling fra brugerens side. Det er den bedste måde at holde Adobe Reader og Acrobat opdateret og sikker på.
  • Hent opdateringer for mig, men jeg vil selv bestemme, hvornår de skal installeres: Adobe Reader og Acrobat kontrollerer regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, og henter dem. Inden den pågældende opdatering kan installeres, beder Adobe Reader og Acrobat dig om at starte installationen.
  • Giv mig besked, men lad mig selv vælge, hvornår der skal hentes og installeres opdateringer: Adobe Reader og Acrobat giver slutbrugeren besked om, at en opdatering er klar til overførsel og installation.
  • Kontrollér selv, om der er opdateringer, og installer dem manuelt: Adobe Reader og Acrobat kontrollerer ikke, om der er opdateringer. I stedet vælger slutbrugeren Kontroller for opdateringer. Denne metode er den mindst sikre, og den anbefales kun i organisationer, der bruger andre metoder til at installere opdateringer til deres systemer.

Hvis du vil ændre denne indstilling senere, kan du finde den under Opdatering i Indstillinger (vælg Rediger > Indstillinger) – med ovenstående undtagelse for Adobe Acrobat Reader DC.