Kan ikke konvertere EMF-filer til PDF-format

Fra og med oktober 2018-udgaven af Acrobat er funktionen til konvertering af EMF-filer til PDF-format blevet deaktiveret. Hvis du prøver at konvertere en EMF-fil til PDF ved hjælp af Acrobat, vises en meddelelse om, at denne filtype ikke understøttes.

Påvirkede versioner

Produkt

Version

Acrobat DC

19.008.20071.303822

Acrobat 2017

17.011.30105.303785

Acrobat 2015 Classic

15.006.30456.303786

Hvis du alligevel vil have muligheden for at konvertere EMF-filer til PDF-format, skal du oprette en registreringsnøgle i Windows som beskrevet nedenfor.

Løsning: Opret en funktionsspecifik nøgle i registreringsdatabasen i Windows

1. Afslut Acrobat-programmet, hvis det kører.

2. Åbn registreringseditoren -  gå til Kør (Windows + R), skriv regedit.exe i feltet Åbn og klik på OK.

3. I registreringseditoren skal du, alt efter hvilken version af produktet du har installeret, gå til den versionsspecifikke placering angivet nedenfor og oprette nøglen FeatureState på den pågældende placering; nøglen er muligvis ikke til stede som standard.

Til Acrobat DC (Continuous):

• Placering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState

Til Acrobat DC (Classic - Acrobat 2017):

• Placering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2017\FeatureState

Til Acrobat DC (Classic - Acrobat 2015):

• Placering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2015\FeatureState
  4. Opret en nøgle af typen DWORD under FeatureState, og kald den BlockEMFParsing. Giv den værdien 0 (nul).

Bemærk:

Når værdien af BlockEMFParsing er:

• 0: Konvertering af EMF til PDF er aktiveret i Acrobat
    • 1: Konvertering af EMF til PDF er deaktiveret i Acrobat
  5. Luk registreringseditoren.