Acrobat Pro DC

Systemkrav

Disse systemkrav gælder for Adobe Acrobat Pro DC-softwaren (v2015). Da systemkravene ændres med hver softwareopdatering, skal du se Produktbemærkninger for din softwareversion for at få de seneste oplysninger om understøttede operativsystemer og browsere.

Windows

• 1,5 GHz eller hurtigere processor
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bit), 2012 (64-bit) eller 2012 R2 (64-bit); Windows 7 (32-bit og 64-bit), Windows 8, 8.1 (32-bit og 64-bit) eller Windows 10 (32-bit og 64-bit)
  • 1 GB RAM
  • 4,5 GB ledig harddiskplads
  • Skærmopløsning på 1024 x 768
  • Internet Explorer 8, 9, 10 eller 11; Firefox (ESR)
  • Videohardwareacceleration (valgfrit)

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.9, 10.10, 10.11* eller 10.12
  • Safari 7 eller 8 (browser-plugin til Safari understøttes kun på 64-bit Intel-processor)
  • 1 GB RAM
  • 2,75 GB ledig harddiskplads
  • 1024 x 768 skærmopløsning

10.11-understøttelse – se dokumentet med kendte fejl for at få oplysninger.

Mobilapps* *

Det er valgfrit at arbejde med disse gratis mobilapps.

Browser* *

Disse krav gælder for Acrobat Pro DC-abonnementet og er ud over de krav, der er angivet herover.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller senere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller senere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X v10.9 eller senere med Safari 7 eller senere, Firefox eller Chrome

* *  Værktøjet Send til underskrivelse – der er inkluderet i Acrobat Pro DC-abonnementer – benytter sig af cloudtjenester, der leveres af Adobe Sign, og har unikke browserkrav. Vis krav.

Tilgængelige sprog

Pc-programmet Acrobat DC fås på følgende sprog:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Hollandsk

Brasiliansk portugisisk

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Forenklet kinesisk

Traditionelt kinesisk

Koreansk

Tjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ungarsk

Ukrainsk

Slovakisk

Slovensk

Fransk (nordafrikansk) ‡

Hebraisk (mellemøstligt) §

Arabisk (mellemøstligt) §

Fås kun til Windows.

Programgrænsefladen i versionen med nordafrikansk fransk (Français) er på fransk med understøttelse af arabisk/hebraisk (højre til venstre), der er aktiveret som standard.

§ For arabisk og hebraisk er programmets brugergrænseflade på engelsk, og understøttelse af arabisk/hebraisk, der læses fra højre mod venstre, er aktiveret som standard.

Acrobat Reader-mobilappen fås på alle ovenstående sprog undtagen ungarsk, fransk (nordafrikansk), slovakisk, slovensk og ukrainsk. Sprog, der læses fra højre mod venstre, understøttes ikke.

Browserbaseret PDF-tjenesteapp fås på disse sprog: engelsk, brasiliansk portugisisk, dansk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, spansk og svensk.

Sprogenes tilgængelighed varierer, når der arbejdes med funktioner, der understøttes af Adobe Document Cloud-tjenester. Få flere oplysninger under Document Cloud-sprogniveauer.

Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på 13 år og opefter og kræver accept af yderligere vilkår samt Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.

Bemærk:

Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på 13 år og opefter og kræver accept af yderligere vilkår samt Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.

Acrobat Standard DC

Systemkrav

Disse systemkrav gælder for Adobe Acrobat Standard DC-softwaren (v2015). Da systemkravene ændres med hver softwareopdatering, skal du se Produktbemærkninger for din softwareversion for at få de seneste oplysninger om understøttede operativsystemer og browsere.

Windows

• 1,5 GHz eller hurtigere processor
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bit), 2012 (64-bit) eller 2012 R2 (64-bit); Windows 7 (32-bit og 64-bit), Windows 8, 8.1 (32-bit og 64-bit) eller Windows 10 (32-bit og 64-bit)
  • 1 GB RAM
  • 4,5 GB ledig harddiskplads
  • Skærmopløsning på 1024 x 768
  • Internet Explorer 8, 9, 10 eller 11; Firefox (ESR)
  • Videohardwareacceleration (valgfrit)

Mobilapps*

Det er valgfrit at arbejde med disse gratis mobilapps.

Browser*

Disse krav gælder for Acrobat Standard DC-abonnementet og er ud over de krav, der er angivet herover.

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller senere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 8 eller senere, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows Vista med Internet Explorer 8 eller 9, Firefox eller Chrome

* Værktøjet Send til underskrivelse, der indgår i Acrobat Standard DC-abonnementet, har unikke browserkrav. Vis krav.

Tilgængelige sprog

Skrivebordsappen Acrobat DC fås på følgende sprog:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Hollandsk

Brasiliansk portugisisk

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Forenklet kinesisk

Traditionelt kinesisk

Koreansk

Tjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ungarsk

Ukrainsk

Slovakisk

Slovensk

Fransk (nordafrikansk) ‡

Hebraisk (mellemøstligt) §

Arabisk (mellemøstligt) §

Fås kun til Windows.

Programgrænsefladen i versionen med nordafrikansk fransk (Français) er på fransk med understøttelse af arabisk/hebraisk (højre til venstre), der er aktiveret som standard.

§ For arabisk og hebraisk er programmets brugergrænseflade på engelsk, og understøttelse af arabisk/hebraisk, der læses fra højre mod venstre, er aktiveret som standard.

Acrobat Reader-mobilappen fås på alle ovenstående sprog undtagen ungarsk, fransk (nordafrikansk), slovakisk, slovensk og ukrainsk. Sprog, der læses fra højre mod venstre, understøttes ikke.

Browserbaseret PDF-tjenesteapp fås på disse sprog: engelsk, brasiliansk portugisisk, dansk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, norsk, spansk og svensk.

Sprogenes tilgængelighed varierer, når der arbejdes med funktioner, der understøttes af Adobe Document Cloud-tjenester. Få flere oplysninger under Document Cloud Language Tiers.

Bemærk:

Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på 13 år og opefter og kræver accept af yderligere vilkår samt Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.