Fejl opstår, når du åbner JPEG-filer

Du ser en af følgende fejl, når du åbner JPEG og Camera Raw-filer eller Camera Raw-indstillinger i Photoshop:

• "Kunne ikke gennemføre din anmodning, fordi filen ikke blev fundet."
  • "Kunne ikke gennemføre Camera Raw-anmodningen, fordi filen ikke blev fundet."
  • "Kunne ikke fuldføre din anmodning, da Photoshop ikke kan genkende denne filtype."

Løsning: Rul Camera Raw plug-in tilbage til version 9.4

En mulig konflikt eksisterer måske mellem brug af Camera Raw 9.5 eller senere på computere, der kører Mac OS X 10.8 eller tidligere. Forsøg på at åbne Camera Raw-dialogen vil resultere i en fejl. Hvis du ikke ønsker at opdatere OS, kan du installere en ældre version af Camera Raw.

Bemærk:Præferenceindstillinger tillader dig at åbne JPEG-filer i Camera Raw. Når du har åbnet en specifik JPEG-fil i Camera Raw, vil den frtsætte med at åbne, så længe Camera Raw-indstillinger stadig er tilstede i filens metadata.

1. Luk alle Adobe-programmer.

2. Download følgende fil:

Download

3. Dobbeltklik på CameraRaw_9_4.pkg.zip-filen for at pakke den ud.

4. Dobbeltklik på CameraRaw_9_4.pkg-filen for at starte installationsprogrammet.

5. Følg installationsvejledningen på skærmen, og genstart dine Adobe-programmer.