Captivate Prime giver dig mulighed for at konfigurere afsenderens e-mailadresse. Hvis du vil konfigurere e-mailadressen og benytte et brugerdefineret domænenavn, skal du kontakte CSM-teamet.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online