Indhold
Lær, hvordan du kan annullere dit Creative Cloud-medlemskab eller din plan.
På denne side

Vi er kede af, at du forlader os! Du skal kontakte Adobe for at annullere et årsmedlemskab. Sådan gør du:

1. Du kan når som helst annullere dit årlige medlemskab ved at klikke her for at kontakte os og logge ind med din Adobe ID og din adgangskode.

2. Siden Har du brug for hjælp? vises Rul ned og vælg din foretrukne kontaktindstilling.

3. En medarbejder i kundeservice hjælper dig med at annullere din plan.

Hvis du annullerer dit årsmedlemskab (individuelt eller team) inden for 14 dage, modtager du en fuld refusion. Ellers bliver du opkrævet 50 procent af din resterende kontraktlige forpligtelse. Før du annullerer dit medlemskab, skal du læse Adobes abonnementsvilkår.

Hvis du vil annullere dit medlemskab i den sidste måned (måned 12), behøver du ikke at ringe til kundesupport. Følg trinnene i afsnittet "Annullere et månedligt medlemskab" herunder.

Du kan annullere et månedligt medlemskab online i de fleste lande. Følg nedenstående trin.

Bemærk: Hvis du bor i et af de lande, der er opført her, skal du kontakte Adobes kundesupport. Følg trinnene i afsnittet "Annullere et årsmedlemskab" herover.

1. Gå til http://adobe.com/go/account_dk, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode. Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du tilmeldte dig dit medlemskab.

2. Under Planer og produkter skal du klikke på Administrer plan.

Administrere plan
    3. Klik på Annuller plan.

Annullere plan
    4. I pop op-bekræftelsesvinduet Annuller plan skal du klikke på vilkår for plan for at læse vilkårene for annullering, eller klik på Kundesupport for at anmode om annullering.

Kontakt din account manager for at annullere et virksomhedsmedlemskab.

Hvis du har købt dit medlemskab fra en anden sælger end Adobe, skal du kontakte sælgeren for at få hjælp.

Til toppen