Indhold
Find ud af, hvordan du kan annullere forskellige typer af Creative Cloud-medlemskabsplaner.
På denne side

Vi vil nødig miste dig som kunde! Læs Adobes abonnementsvilkår, før du annullerer dit medlemskab.

Du skal kontakte Adobe for at annullere et årsmedlemskab, uanset om du betaler årligt eller månedligt. Sådan gør du:

1. Du kan når som helst annullere dit årsmedlemskab ved at klikke her for at kontakte os og logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Siden Har du brug for hjælp? vises. Rul ned, og vælg din foretrukne kontaktindstilling.

3. En medarbejder i kundeservice hjælper dig med at annullere din plan.

Hvis du annullerer dit årsmedlemskab (individuelt eller team) inden for 14 dage, modtager du en fuld refusion. Ellers bliver du opkrævet 50 procent af din resterende kontraktlige forpligtelse.

Hvis du vil annullere dit medlemskab i den sidste måned (måned 12), behøver du ikke at ringe til kundesupport. Følg trinnene i afsnittet "Annuller et månedligt medlemskab" herunder.

Du kan annullere et månedligt medlemskab online i de fleste lande. Følg nedenstående trin. Hvis du vil annullere et årsmedlemskab, som du betaler månedligt, skal du følge trinnene ovenfor under afsnittet "Annuller et årsmedlemskab."

Bemærk:

Hvis du bor i et af de lande, der er angivet her, skal du kontakte Adobes kundesupport. Følg trinnene i afsnittet "Annuller et årsmedlemskab" ovenfor.

1. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode. Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du tilmeldte dig dit medlemskab.

2. Under Planer og produkter skal du klikke på Administrer plan.

Klik på Administrer plan
    3. Under Planoplysninger skal du klikke på Annuller plan.

Klik på Annuller plan
    4. Angiv grunden til, at du vil annullere, og klik derefter på Annuller plan.

Vælg årsag til annullering

Du modtager en e-mailbekræftelse af annulleringen.

Du har adgang til din Creative Cloud-plan indtil slutningen af faktureringsperioden. Gå til siden Creative Cloud-planer, hvis du vil starte en Creative Cloud-plan igen.

Kontakt din account manager for at annullere et virksomhedsmedlemskab.

Hvis du har købt dit medlemskab fra en anden sælger end Adobe, skal du kontakte sælgeren for at få hjælp.

Til toppen