Find ud af, hvordan du kan annullere forskellige typer af Creative Cloud-medlemskabsplaner.

Vi vil nødig miste dig som kunde! Læs Adobes abonnementsvilkår, før du annullerer dit medlemskab.

Annuller selv dit medlemskab

Annullering af dit medlemskab afhænger af, hvordan du har købt det.

Købt hos Adobe

Hvis du har købt dit Creative Cloud-abonnement direkte fra Adobe, kan du til enhver tid selvannulleredit abonnement online.

1. Log ind på din Adobe ID-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

Bemærk:

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du tilmeldte dig dit medlemskab.

2. Under Planer og produkter skal du klikke på Administrer plan for den plan, du vil annullere.

Administrer plan
    Administrer plan
  3. Under Planoplysninger skal du klikke på Annuller plan og følge vejledningen på skærmen for at fortsætte.

Bemærk:

Kan du ikke finde knappen Annuller plan? Kontakt os for at annullere dit medlemskab.

Annuller plan
    Annuller plan
  4. Angiv grunden til, at du vil annullere planen, og klik på Fortsæt eller Behold min plan.

Angiv årsag til annullering
    Årsag til annullering af plan
  5. Følg vejledningen på skærmen for at beholde din aktuelle plan, chatte med kundesupport eller annullere din plan.

Behold, annuller eller skift plan
    Behold, annuller eller skift plan
  6. Hvis du annullerer din plan, modtager du en e-mail, der bekræfter annulleringen. Gå til siden Creative Cloud-planer, hvis du vil starte en Creative Cloud-plan igen.

Bekræft annullering
    Bekræft annullering

Hvis du annullerer et årsmedlemskab (betalt månedligt) inden for 14 dage fra ordredato, modtager du en fuld refusion.  Såfremt du annullerer efter 14 dage, opkræves du 50 % af dine resterende kontraktforpligtelser, og din tjeneste vil fortsætte indtil slutningen af den pågældende måneds fakturaperiode.

Hvis du annullerer et årsmedlemskab (forudbetalt) inden for 14 dage fra ordredato, modtager du en fuld refusion.  Såfremt du annullerer efter 14 dage, kan betalingen ikke refunderes, og tjenesten fortsætter indtil udgangen af kontraktperioden.

Hvis du annullerer et månedligt medlemskab inden for 14 dage fra din bestilling, modtager du en fuld refusion.  Såfremt du annullerer efter 14 dage, kan din betaling ikke refunderes, og din tjeneste vil fortsætte indtil slutningen af den pågældende måneds faktureringsperiode.

Bemærk:

Tilbagebetalingen gælder kun for 14 dage efter det oprindelige køb og ikke for efterfølgende fornyelser.

Købt hos Amazon, iTunes, Best Buy eller anden forhandler

Hvis du har købt dit medlemskab fra en anden sælger end Adobe, skal du kontakte sælgeren for at få hjælp.

Har du forlænget dit oprindelige medlemskab?

Hvis du har forlænget dit medlemskab ved at give betalingsoplysninger til Adobe, kan du muligvis annullere dit medlemskab online. Følg nedenstående trin under Købt fra Adobe. Hvis du ikke kan se en valgmulighed, der gør det muligt at annullere din plan, skal du kontakte os for at annullere.

Gratis medlemskab

Du kan ikke annullere et gratis medlemskab i den gratis periode. Hvis du ikke ønsker at fortsætte medlemskabet, efter den gratis periode udløber, men du angav betalingsoplysninger, da du indløste medlemskabet, kan du kontakte os for at annullere fornyelsen.

Hvis du ikke tilføjede betalingsoplysninger, da du indløste det gratis medlemskab, udløber dit medlemskab ved slutningen af den gratis periode.

Annuller et virksomhedsmedlemskab

Kontakt din account manager for at annullere et virksomhedsmedlemskab.