Indhold
Find ud af, hvordan du kan annullere forskellige typer af Creative Cloud-medlemskabsplaner.
På denne side

Vi vil nødig miste dig som kunde! Læs Adobes abonnementsvilkår, før du annullerer dit medlemskab.

Du kan når som helst annullere dit Creative Cloud-medlemskab online. Sådan gør du:

1. Log på din Adobe ID-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

Bemærk:

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du tilmeldte dig dit medlemskab.

2. Under Planer og produkter skal du klikke på Administrer plan for den plan, du vil annullere.

Administrer plan
    3. Under Planoplysninger skal du klikke på Annuller plan.

Tip:

Kan du ikke finde knappen Annuller plan? Kontakt os for at annullere dit medlemskab.

Annullere plan
    4. Angiv grunden til, at du vil annullere, og klik derefter på Fortsæt med at annullere plan.

Angiv årsag til annullering
    5. Følg vejledningen på skærmen for at beholde din aktuelle plan, skifte til en anden plan eller annullere din plan.

Du modtager en e-mailbekræftelse af annulleringen. Gå til siden Creative Cloud-planer, hvis du vil starte en Creative Cloud-plan igen.

Hvis du annullerer et årsmedlemskab (betalt månedligt eller én gang om året) inden for 14 dage, modtager du en fuld refusion. Ellers bliver du opkrævet 50 procent af din resterende kontraktlige forpligtelse.

Hvis du annullerer et månedligt medlemskab, har du adgang til din Creative Cloud-plan indtil slutningen af faktureringsperioden.

Kontakt din account manager for at annullere et virksomhedsmedlemskab.

Hvis du har købt dit medlemskab fra en anden sælger end Adobe, skal du kontakte sælgeren for at få hjælp.

Til toppen