Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogram til Google Workspace

Åbn og brug Creative Cloud-aktiver direkte fra Google Workspace-apps. Med Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Google Workspace kan du dele links og aktiver i Gmail og bruge dem til at anvende brandfarver, tegntyper og grafik på Google Docs og Slides.

Bemærk:

I øjeblikket er Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Google Workspace tilgængeligt for Gmail og Google Docs. Det er endnu ikke tilgængeligt for Google Slides.

Sådan installeres Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Google Workspace

Installationsprocessen afhænger af, hvilken type Google-konto du bruger. Hvis du bruger en personlig Google-konto, skal du følge disse trin for at installere tilføjelsesprogrammet:

1. Åbn appen i Gmail, Google Docs eller Slides, og vælg ikonet  i højre sidepanel.

Ikon for tilføjelsesprogram

2. Søg efter Adobe Creative Cloud, og vælg tilføjelsesprogrammet.

Søg efter Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet

3. Vælg Installer, og følg vejledningen på skærmen. Hvis du er logget af din Creative Cloud-konto, skal du logge på.

4. Følg ovenstående trin for Google Docs og Google Slides, og vælg derefter Anmod om tilladelse.

Anmod om tilladelse

5. Vælg Tillad, så tilføjelsesprogrammet kan få adgang til dit aktuelle dokument.

Vælg Tillad

Du kan nu begynde at bruge Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Google Workspace.

Hvis du bruger en Google-virksomhedskonto, kan administratoren aktivere Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Google Workspace fra Google Administrationskonsol.

Bemærk:

I øjeblikket understøtter tilføjelsesprogrammet ikke redigering, eksport og import af biblioteker.

Brug Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Google Workspace i Gmail

Med Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Google Workspace i Gmail kan du hente indhold, der er gemt i Creative Cloud-filer, biblioteker og mobiloprettelser, direkte ind i dine Gmail-meddelelser. Du kan nemt dele filer eller aktiver, der er oprettet i apps som XD, Photoshop, Illustrator og Lightroom. I øjeblikket understøtter tilføjelsesprogrammet ikke deling af cloud-dokumenter, bibliotekselementer, publicerede XD- og Dn-filer og aktiver, som du ikke ejer, men som er blevet delt med dig.

Vil du dele links til Creative Cloud-filer i Gmail? Find ud af, hvordan du deler Creative Cloud-aktiver med Google Workspace-tilføjelsesprogrammet

Med tilføjelsesprogrammet kan du gemme filer, der er vedhæftet i e-mails, direkte i synkroniserede filer i din Creative Cloud-konto. Find ud af, hvordan du gemmer vedhæftede filer i e-mails med Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Gmail.

Brug Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Google Workspace i Docs og Slides

Du kan føje elementer som grafik, tekster og farver fra dine eksisterende dokumenter til Creative Cloud Libraries. Find ud af, hvordan du føjer kreative elementer til Creative Cloud Libraries

Med dette tilføjelsesprogram kan du bruge aktiver fra Creative Cloud Libraries direkte i dokumenter og dias i Google Workspace. Find ud af, hvordan du bruger Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til at designe i Google Docs og Slides

Med Adobe Creative Cloud-tilføjelsesprogrammet til Google Workspace kan du oprette dine egne biblioteker. Find flere oplysninger i Få adgang til Creative Cloud Libraries i Google Docs og Slides

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online