Aktivér dit Creative Cloud-medlemskab, opgrader det eller annuller det, skift kreditkort, administrer apps og tjenester m.m.

Velkommen til dit Creative Cloud-medlemskab! Kom i gang med at administrere din konto, dine betalinger og apps. Sådan gør du.

Aktivér dit medlemskab

Du kan aktivere dit Creative Cloud-medlemskab første gang på to måder:

• Hvis du har købt Creative Cloud direkte fra Adobe, skal du logge ind med dit Adobe ID. Når du logger på, aktiverer du Creative Cloud-licensen og alle de apps og tjenester, der er tilknyttet dit Adobe ID. Du kan derefter bruge dine apps og tjenester normalt. Få flere oplysninger under Logge ind og ud for at aktivere Creative Cloud-apps.
  • Hvis du har købt Creative Cloud hos en forhandler, har du modtaget en indløsningskode. Hvis du vil bruge en indløsningskode til at aktivere dit medlemskab, skal du se Creative Cloud, Acrobat DC under Hjælp til indløsningskode.

Administrer din konto og dine betalinger

Hvis du vil administrere kontooplysningerne for dit Adobe ID (f.eks. ændre din adgangskode eller dine betalingsoplysninger), skal du følge disse trin:

1. Gå til din Adobe ID-konto online, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Brug fanerne øverst på Adobe ID-siden til at opdatere dine planer og produkter, ændre dine e-mail- og kontaktoplysninger, ændre din adgangskode eller opdatere din profil og dine kommunikationsindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har flere Adobe ID'er, skal du kontakte os for at konsolidere dine konti.

Yderligere oplysninger og trinvise instruktioner finder du under Administrer din Adobe ID-konto.

Skift det land, der er tilknyttet dit Adobe ID

Hvis du vil ændre det land, der er tilknyttet dit Adobe ID, skal du se Skift det land, der er tilknyttet dit Adobe ID.

Skift dine kreditkortoplysninger

Bemærk:

Disse instruktioner vedrører kun individuelle Creative Cloud-medlemskaber. Hvis du er administratoren for et Creative Cloud for teams-medlemskab, skal du kontakte Adobe for at ændre dine faktureringsoplysninger. Log på for at bruge premium-supportmulighederne, så du får den hurtigste service.

Følg disse trin for at opdatere oplysningerne om dit kreditkort:

1. Gå til din Adobe ID-konto online, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Vælg Planer og produkter, hvis det ikke allerede er valgt, og klik på Rediger betalingsdetaljer

Klik på Rediger betalingsoplysninger

Kan du ikke se Rediger betalingsdetaljer?

I lande, der betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, er det sted, hvor du får adgang til betalingsoplysninger, en smule anderledes. Hvis du ikke kan se et link til Rediger betalingsoplysninger under dit medlemskab, skal du klikke på Administrer plan og derefter klikke på Rediger betalingsoplysninger.

Hvis du ikke har tilføjet betalingsoplysninger til et medlemskab, der er købt med en indløsningskode, vi du muligvis se Tilføj betalingsoplysninger i stedet for Rediger betalingsoplysninger.

Hvis du stadig ikke kan finde ud af, hvordan du redigerer eller tilføjer dine betalingsoplysninger, kan du se Kan du ikke ændre kreditkortoplysninger?

3. Opdater kreditkortoplysningerne i pop op-vinduet, og klik derefter på Gem.

Skift mellem kreditkort og PayPal

Hvis du vil ændre din betalingsmetode fra kreditkort til PayPal eller omvendt, skal du kontakte os.

Kan du ikke ændre kreditkortoplysninger?

Følgende problemer kan forekomme, når du prøver at ændre dine betalingsoplysninger:

• Linket Rediger betaling vises ikke.
  • En tom formular vises, når du klikker på linket Rediger betaling.
  • Du kan ikke gemme dine opdaterede kreditkortoplysninger.

Du kan løse disse problemer på følgende måde:

1. Gå til din Adobe ID-konto online, og tjek, at du kan se dine abonnementsoplysninger på siden Planer og produkter. Hvis du ikke kan se dine abonnementsoplysninger, skal du tjekke, at du er logget ind med det Adobe ID (e-mail), der er tilknyttet dit Creative Cloud-abonnement.

2. Sørg for, at cookies er aktiveret i browseren.

3. Hvis du stadig ikke kan ændre dine kortoplysninger, så prøv at logge ind med en anden browser.

Bemærk:

Hvis disse trin ikke afhjælper problemet, skal du kontakte os for at opdatere dine kreditkortoplysninger.

Løs problemer med betalingsfejl eller afvisning af kreditkort

Du kan finde mulige løsninger på problemer med betalingsfejl eller afvisning af kreditkort under Find løsninger på problemer med mislykket betaling/afvisning.

Administrer dine apps og tjenester

Ved hjælp af Creative Cloud-computerappen kan du installere og opdatere apps, synkronisere filer og skrifttyper, finde stockbilleder og kreative aktiver, dele dit kreative arbejde med andre og redigere indstillinger som f.eks. sprogindstillingen. Se Brug Creative Cloud-computerappen til at administrere dine apps og tjenester.

Brug dit abonnement på en anden computer eller enhed

Du kan bruge dit individuelle Creative Cloud-abonnement på op til to computere eller enheder.

Hvis du forsøger at konfigurere Creative Cloud på en ny computer, skal du se Download og installer Creative Cloud-apps.

Hvis du er logget på Creative Cloud på to computere og ønsker at logge ind på en anden, skal du logge af på en af de første to.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du logger på eller logger af Creative Cloud under Log ind og ud for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

Hvad hvis den computer, som jeg brugte mit abonnement på, ikke længere er tilgængelig?

Hvis du ikke kan logge af Creative Cloud, fordi du ikke længere har adgang til computeren eller enheden, skal du deaktivere computeren eller enheden fra din kontoside. Når computeren eller enheden er deaktiveret, er du logget af Creative Cloud. Du kan derefter logge på Creative Cloud med en anden computer eller enhed.

Hvis du vil deaktivere den computer eller enhed, du ikke længere har adgang til, skal du følge disse trin:

1. Få adgang til din Adobe ID-konto online, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Bemærk:

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang købte et Adobe-medlemskab, et Adobe-program eller en Adobe-tjeneste.

2. Klik på Administrer plan i afsnittet Planer og produkter.

Administrer plan
  3. Under Aktiverede enheder skal du klikke på x ud for den enhed, du vil deaktivere.

Liste med Aktiverede enheder: Klik på symbolet x ud for den enhed, du vil deaktivere

Ser skærmen anderledes ud? I lande, der betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, ser siden Administrer plan anderledes ud og har andre tilgængelige indstillinger. Når du klikker på Administrer plan, og du ikke kan se et afsnit med Aktiverede enheder, skal du benytte følgende metode til at logge af dine Creative Cloud-apps:

1. Prøv at logge på den nye computer eller enhed. Der vises en fejlmeddelelse om, at din aktiveringsgrænse er nået.
    2. Vælg Log mig af på alle andre computere eller enheder.
  4. Klik på Deaktiver.

Du kan nu bruge Creative Cloud på den nye computer eller enhed.

Du kan finde flere oplysninger om fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-aktivering og -logon under Fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-aktivering og -logon.

Se, opgrader eller skift din plan

Se dine planoplysninger

1. Gå til din Adobe ID-konto online, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Vælg Planer og produkter, hvis den ikke allerede er valgt. Dine planoplysninger vises.

Se planoplysninger

Tilpas din plan

Du kan opgradere din plan – f.eks. med enkelt-app til en Creative Cloud Alle apps-plan. Eller du kan skifte planer – f.eks. fra månedsbaseret til en årsplan. Se Opgrader eller skift din Creative Cloud-plan

Tjek din berettigelse til køb af Student and Teacher Editions

Du kan se, om du er berettiget til at købe Student and Teacher Editions, på dette link

Konverter en testversion til et betalt medlemskab

Hvis du vil konvertere din omkostningsfri testversion til et betalt medlemskab, kan du se under Konvertere en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Hvis du vil konvertere installationer af testversioner af Creative Suite -apps til et Creative Cloud-medlemskab, kan du se under Konvertere Creative Suite 6-programmer til et Creative Cloud-medlemskab.

Opgrader Creative Cloud med Adobe Stock-medlemskab

Se Administrer dit Stock-medlemskab for at opgradere til et Creative Cloud med Adobe Stock-medlemskab.

Forny eller genstarte dit medlemskab

Hvis dit medlemskab er ved at nå slutningen af dets gyldighedsperiode, er det nemt at forny eller forlænge det. Du kan også genstarte et medlemskab, der er udløbet. Se Forny eller genstart dit Creative Cloud-medlemskab

Annuller dit medlemskab

Hvordan kan du kontakte os i forbindelse med spørgsmål om din konto, dine betalingsoplysninger eller din ordre?

Hvis du har brug for hjælp til din konto, betalingsoplysninger eller ordreoplysninger, kan du kontakte os:

1. Sørg for, at du er logget på din Adobe ID-konto online, og at cookies er aktiveret i browseren.

2. Gå til siden kontakt os.

3. Vælg blandt de tilgængelige kontaktmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår begynder mit medlemskab?

Hvis du køber dit medlemskab direkte på Adobes websted, begynder det, når Adobe Store har gennemført ordren. Kom godt i gang ved at logge ind på din konto.

Hvis du køber dit individuelle medlemskab hos en deltagende forhandler eller i en internetbutik, begynder det, når du skriver indløsningskoden og klikker på Kom i gang.

Hvis du køber et teammedlemskab gennem en forhandler, begynder dit medlemskab, når du føjer licenser til din konto.

Er jeg som Creative Cloud-medlem nødt til at installere en opgradering af en app, når den bliver tilgængelig?

Nej, du kan fortsætte med at bruge din nuværende version af produktet, så længe du har et aktivt medlemskab. Du kan selv vælge, hvornår og om du vil installere en ny version. Du kan også installere tidligere versioner af apps via dit medlemskab.

Kan jeg sende filer til personer, som ikke har et Creative Cloud-medlemskab? Vil de kunne se eller dele filerne?

Ja, filer, der er oprettet med Creative Cloud-apps, kan deles på samme måde som enhver anden fil via e-mail, FTP og lignende.

Derudover giver funktionerne til deling i Creative Cloud dig mulighed for at dele filer med personer, som ikke er medlem af Creative Cloud, ved at lade dem se filerne i en browser. De kan slå lag til og fra, se relevante metadata, kommentere og endda downloade filer til redigering.

Du kan administrere indstillinger for fildeling på siden med dine Creative Cloud-filer.

Hvad sker der, hvis jeg beslutter at stoppe mit medlemskab?

Du vil fortsat have omkostningsfri adgang til Creative Clouds medlemsfordele. Hvis du har gemt dit arbejde på computeren, vil du fortsat have adgang til disse filer på din egen enhed. Du har ikke længere adgang til Creative Cloud-apps eller de fleste af de tjenester, der er en del af Creative Cloud-medlemskaber, og din tilladte Cloud-lagring reduceres til 2 GB.

Find flere spørgsmål og svar til Creative Cloud under Ofte stillede spørgsmål.