Indhold
Lær, hvordan du kan administrere dit Creative Cloud-medlemskab. Administrer apps og tjenester, opgrader din plan eller dine betalingsoplysninger mv.
På denne side

Velkommen til dit Creative Cloud-medlemskab!

Kom i gang med at administrere din konto, dine betalinger og apps. Sådan gør du.

Der er to måder at aktivere dit Creative Cloud-medlemskab på første gang:

Hvis du vil administrere kontooplysninger for dit Adobe ID (for eksempel ændre din adgangskode eller dine betalingsoplysninger), skal du følge disse trin:

1. Klik her for at få adgang til din Adobe ID-konto online, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Klik på Administrer konto i navigationsruden for at åbne siden Administrer konto. Du kan blive bedt om at bekræfte din adgangskode.

3. Brug fanerne øverst på siden til at opdatere dine planer og produkter, ændre dine e-mail- og kontaktoplysninger, ændre din adgangskode eller opdatere din profil og dine kommunikationsindstillinger.

Hvis du f.eks. vil ændre kreditkortet på din konto, skal du vælge Planer og produkter > Administrer plan > Rediger betalingsoplysninger. Foretag ændringerne i pop op-vinduet, og klik på Gem.

Yderligere oplysninger og trinvise instruktioner finder du under Administrer din Adobe ID-konto.

Hvis du har flere Adobe ID'er, skal du kontakte os for at konsolidere dine konti. Klik her for at kontakte os, og klik derefter på Har du brug for mere hjælp? Kontakt os. Vælg din kontaktindstilling (telefon eller chat), så får du hjælp fra en medarbejder i kundeservice.

Ved hjælp af Creative Cloud-computerappen kan du installere og opdatere apps, synkronisere filer og skrifttyper, finde lagerbilleder og kreative aktiver, dele dit kreative arbejde med andre og redigere indstillinger som f.eks. sprogindstillingen. Se Administrer dine Creative Cloud-apps og -tjenester.

Tilpasse din plan

Du kan opgradere dit medlemskab – f.eks. fra medlemskab med enkelt-app til et Creative Cloud Komplet-medlemskab. Eller du kan skifte medlemsplaner – f.eks. fra månedsbaseret plan til en årsplan. Se Opgradere eller ændre din Creative Cloud-plan.

Konvertere en testversion til et medlemskab

Hvis du vil konvertere din testversion til et betalt medlemskab, kan du se under Konvertere en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Hvis du vil konvertere installationer af testversioner af Creative Suite 6-apps til et Creative Cloud-medlemskab, kan du se under Konvertere Creative Suite 6-programmer til et Creative Cloud-medlemskab.

Hvis dit medlemskab er ved at nå slutningen af dets gyldighedsperiode, er det nemt at forny eller forlænge det. Du kan også genstarte et medlemskab, der er udløbet. Se under Forny eller genstarte dit Creative Cloud-medlemskab.

Til toppen

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår begynder mit medlemskab?

Hvis du køber dit medlemskab direkte på Adobes websted, begynder det, lige så snart, Adobe Store har gennemført ordren. Kom godt i gang ved at logge ind på din konto.

Hvis du køber dit individuelle medlemskab hos en deltagende forhandler eller i en internetbutik, begynder det, lige så snart du indtaster indløsningskoden og klikker på Kom i gang.

Hvis du køber et teammedlemskab gennem en forhandler, begynder dit medlemskab, når du føjer licenser til din konto.

Er jeg som Creative Cloud-medlem nødt til at installere en opgradering af en app, når den bliver tilgængelig?

Nej, du kan fortsætte med at bruge din nuværende version af produktet, så længe du har et aktivt medlemskab. Du kan selv vælge, hvornår og om du vil installere en ny version. Du kan også installere tidligere versioner af apps via dit medlemskab.

Kan jeg sende filer til personer, som ikke har et Creative Cloud-medlemskab? Vil de kunne se eller dele filerne?

Ja, filer, der er oprettet med Creative Cloud-apps, kan deles på samme måde som enhver anden fil via e-mail, FTP og lignende.

Derudover giver funktionerne til deling i Creative Cloud dig mulighed for at dele filer med personer, som ikke er medlem af Creative Cloud, ved at lade dem se filerne i en browser. De kan slå lag til og fra, se relevante metadata, kommentere og endda downloade filer til redigering.

Du kan administrere indstillinger for fildeling på siden med dine Creative Cloud-filer.

Hvad sker der, hvis jeg beslutter at stoppe mit medlemskab?

Du vil fortsat have adgang til de gratis fordele for Creative Cloud-medlemmer, og hvis du har gemt dit arbejde på din computer, vil du fortsat have adgang til disse filer på din egen enhed. Du har ikke længere adgang til Creative Cloud-apps eller de fleste af de tjenester, der er en del af Creative Cloud-medlemskaber, og din tilladte Cloud-lagring vil blive reduceret til 2 GB.

Find flere spørgsmål og svar til Creative Cloud under Ofte stillede spørgsmål.