Aktiver dit Creative Cloud-medlemskab, opgrader det eller annuller det, skift kreditkort, administrer apps og tjenester osv.

Velkommen til dit Creative Cloud-medlemskab! Kom i gang med at administrere din konto, dine betalinger og apps. Sådan gør du.

Aktivere dit medlemskab

Der er to måder at aktivere dit Creative Cloud-medlemskab på første gang:

• Hvis du har købt Creative Cloud direkte fra Adobe, skal du logge ind med dit Adobe ID. Når du logger på, aktiverer du Creative Cloud-licensen og alle de apps og tjenester, der er tilknyttet dit Adobe ID. Du kan derefter bruge dine apps og tjenester normalt. Få flere oplysninger under Logge ind og ud for at aktivere Creative Cloud-apps.
  • Hvis du har købt Creative Cloud hos en forhandler, har du muligvis modtaget en indløsningskode. Hvis du vil bruge en indløsningskode til at aktivere dit medlemskab, skal du se "Creative Cloud-medlemskab" under Hjælp til indløsningskode

Administrere din konto og dine betalinger

Hvis du vil administrere kontooplysninger for dit Adobe ID (for eksempel ændre din adgangskode eller dine betalingsoplysninger), skal du følge disse trin:

1. Få adgang til din Adobe ID-konto online, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Brug fanerne øverst på Adobe ID-siden til at opdatere dine planer og produkter, ændre dine e-mail- og kontaktoplysninger, ændre din adgangskode eller opdatere din profil og dine kommunikationsindstillinger.

Yderligere oplysninger og trinvise instruktioner finder du under Administrer din Adobe ID-konto.

Hvis du har flere Adobe ID'er, skal du kontakte os for at konsolidere dine konti. Kontakt os, og klik derefter på Har du brug for mere hjælp? Kontakt os. Vælg din kontaktindstilling (telefon eller chat), så får du hjælp fra en medarbejder i kundeservice.

Skift kreditkort

Følg disse trin for at opdatere oplysningerne om dit kreditkort.

1. Klik her for at få adgang til din Adobe ID-konto online, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Bemærk:

Disse instruktioner vedrører kun individuelle Creative Cloud-medlemskaber. Hvis du er administratoren for et Creative Cloud for teams-medlemskab, skal du kontakte Adobe for at ændre dine faktureringsoplysninger – du kan ikke selv ændre dem. Log på for at bruge premium-supportmulighederne, så du får den hurtigste service.

2. Vælg Planer og produkter, hvis det ikke allerede er valgt, og klik på Rediger betalingsdetaljer

Klik på Rediger betalingsoplysninger
  3. Opdater kreditkortoplysningerne i pop op-vinduet, og klik på Gem.

Administrere dine apps og tjenester

Ved hjælp af Creative Cloud-computerappen kan du installere og opdatere apps, synkronisere filer og skrifttyper, finde stockbilleder og kreative aktiver, dele dit kreative arbejde med andre og redigere indstillinger som f.eks. sprogindstillingen. Se Brug Creative Cloud-computerappen til at administrere dine apps og tjenester.

Opgrader eller tilpas dit medlemskab

Tilpasse din plan

Du kan opgradere din plan – f.eks. med enkelt-app til en Creative Cloud Alle apps-plan. Eller du kan skifte planer – f.eks. fra månedsbaseret til en årsplan. Se Opgrader eller skift din Creative Cloud-plan

Konverter en testversion til et betalt medlemskab

Hvis du vil konvertere din omkostningsfri testversion til et betalt medlemskab, kan du se under Konvertere en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Hvis du vil konvertere installationer af testversioner af Creative Suite -apps til et Creative Cloud-medlemskab, kan du se under Konvertere Creative Suite 6-programmer til et Creative Cloud-medlemskab.

Opgrader Creative Cloud med Adobe Stock-medlemskab

Se Administrer dit Stock-medlemskab for at opgradere til et Creative Cloud med Adobe Stock-medlemskab.

Forny eller genstarte dit medlemskab

Hvis dit medlemskab er ved at nå slutningen af dets gyldighedsperiode, er det nemt at forny eller forlænge det. Du kan også genstarte et medlemskab, der er udløbet. Se Forny eller genstart dit Creative Cloud-medlemskab

Annullere dit medlemskab

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår begynder mit medlemskab?

Hvis du køber dit medlemskab direkte på Adobes websted, begynder det, når Adobe Store har gennemført ordren. Kom godt i gang ved at logge ind på din konto.

Hvis du køber dit individuelle medlemskab hos en deltagende forhandler eller i en internetbutik, begynder det, når du skriver indløsningskoden og klikker på Kom i gang.

Hvis du køber et teammedlemskab gennem en forhandler, begynder dit medlemskab, når du føjer licenser til din konto.

Er jeg som Creative Cloud-medlem nødt til at installere en opgradering af en app, når den bliver tilgængelig?

Nej, du kan fortsætte med at bruge din nuværende version af produktet, så længe du har et aktivt medlemskab. Du kan selv vælge, hvornår og om du vil installere en ny version. Du kan også installere tidligere versioner af apps via dit medlemskab.

Kan jeg sende filer til personer, som ikke har et Creative Cloud-medlemskab? Vil de kunne se eller dele filerne?

Ja, filer, der er oprettet med Creative Cloud-apps, kan deles på samme måde som enhver anden fil via e-mail, FTP og lignende.

Derudover giver funktionerne til deling i Creative Cloud dig mulighed for at dele filer med personer, som ikke er medlem af Creative Cloud, ved at lade dem se filerne i en browser. De kan slå lag til og fra, se relevante metadata, kommentere og endda downloade filer til redigering.

Du kan administrere indstillinger for fildeling på siden med dine Creative Cloud-filer.

Hvad sker der, hvis jeg beslutter at stoppe mit medlemskab?

Du vil fortsat have adgang til de omkostningsfri fordele for Creative Cloud-medlemmer, og hvis du har gemt dit arbejde på din computer, vil du fortsat have adgang til disse filer på din egen enhed. Du har ikke længere adgang til Creative Cloud-apps eller de fleste af de tjenester, der er en del af Creative Cloud-medlemskaber, og din tilladte Cloud-lagring reduceres til 2 GB.

Find flere spørgsmål og svar til Creative Cloud under Ofte stillede spørgsmål.