Sådan bliver du medlem af et Creative Cloud-team: Acceptér invitationen.

Acceptér e-mailinvitationen

Du kan blive medlem af Creative Cloud til teams eller Creative Cloud til virksomheder, hvis du bliver inviteret af it-administratoren. Hvis it-administratoren har sendt invitationen, og du ikke kan finde e-mailinvitationen, skal du bede administratoren om at sende den igen.

1. It-administratoren sender dig en e-mail med en invitation til at blive en del af teamet.

2. Følg linket i e-mailen for at oprette et individuelt Adobe ID og en adgangskode, så du kan begynde at bruge dit team- eller virksomhedsmedlemskab. På den side, der åbner, skal du angive den e-mailadresse, invitationen blev sendt til, som dit Adobe ID, opret en adgangskode, og log på.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde e-mailen fra administratoren, kan du søge efter en e-mail fra message@adobe.com eller med emnet »Slut dig til teamet«. Hvis det ikke fungerer, skal du kontakte it-administratoren for at sikre dig, at @adobe.com er på listen over godkendte adresser.

3. Klik på Acceptér invitation. Du bliver team-medlem, når du har accepteret invitationen.

Bemærk:

Hvis du allerede har et Creative Cloud-medlemskab, kan du have mere end ét medlemskab (f.eks. et individuelt medlemskab og firmaets teammedlemskab). Du kan også opsige det individuelle medlemskab uden at skulle betale for det og tilmelde dig igen via team- eller firmamedlemskabet ved at kontakte supportafdelingen.

4. Du kan aktivere det nye teammedlemskab ved at logge ud og derpå logge på Creative Cloud igen via Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen.

• Hvis du vil åbne Creative Cloud-skrivebordsappen, skal du klikke på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS).
    Ikon for Creative Cloud-skrivebordsapp
    • Klik på Log ud i menuen Profil i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
    • Klik Log af for at bekræfte i den viste advarselsdialogboks.
    • Adobes loginvindue vises. Hvis du vil aktivere dit nye medlemskab, skal du logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Bemærk:

Hvis du endnu ikke har downloadet Creative Cloud-skrivebordsappen, kan du downloade og installere den via siden Creative Cloud-skrivebordsapp.

Ellers kan du deaktivere og derpå aktivere medlemskabet igen ved at logge ud af alle Creative Cloud-apps, som er installeret på computeren. Når du logger af en Creative Cloud-app, deaktiveres alle de apps, som er knyttet til dit Adobe ID på computeren.
    • Åbn en app, f.eks. Photoshop, og vælg Hjælp > Log af
    • Luk appen, og start den så igen.
    • Hvis du vil aktivere dit nye medlemskab, skal du vælge Hjælp Log på og logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.
    Du kan finde yderligere oplysninger i Log ind og log ud for at aktivere Creative Cloud-apps.

Bemærk:

Hvis du vil indløse en kode til et individuelt medlemskab eller køb af en enkelt app, kan du læse mere i Hjælp til indløsningskode.

Hvis du indløser en kode til en version for studerende og undervisere, kan du læse mere i Serienumre, indløsnings- og produktkoder | Produktversioner for studerende og undervisere.