Adobe-apps har forringet ydeevne eller kører langsomt i Mac OS 10.9

Du kan komme ud for, at Adobe-programmernes ydeevne er forringet ved udførelse af automatiserede opgaver, der ikke kræver direkte brugerinteraktion, i Mac OS 10.9.x (Mavericks). Det kan f.eks. tage længe tid end forventet at køre scripts eller udføre handlinger i Adobe Photoshop.

Løsning: Deaktiver App Nap

Deaktiver App Nap, der er en funktion i Mac OS 10.9 (Mavericks), som nedsætter strømforbruget. Funktionen får programmer, der er skjult bag andre vinduer, til at køre langsommere.

Følg disse trin for at deaktivere App Nap:

1. Find Adobe-programfilen i Finder.

2. Høreklik eller Kommando-klik på programfilen, og vælg Vis info.

Vælg Vis info
  3. Vælg muligheden Tillad ikke App Nap.

Vælg Tillad ikke App Nap