Creative Cloud-skrivebordsprogrammet går ned ved opstart

Når Creative Cloud-skrivebordsprogrammet startes på Mac OS, går det ned med det samme.

Prøv følgende løsninger i den angivne rækkefølge for at løse problemet:

Løsning 1: Deaktiver Safari-udvidelser

1. Start Safari.

2. Vælg Safari > Indstillinger > Udvidelser.

3. Deaktiver alle udvidelsesprogrammer.

4. Start Creative Cloud for desktop-appen.

5. Hvis problemet ikke er løst, når du har fulgt ovenstående trin, kan du gå til /Bibliotek/Indtastningsmetode (eller ~ /Bibliotek/Indtastningsmetode) og slette alt indholdet i mappen. Start herefter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Løsning 2: Tildel mappen Bibliotek alle tilladelser

1. I Finder skal du vælge Start > Gå til mappe og indtaste /Bibliotek.

2. Hold Ctrl nede og klik på mappen, og vælg Hent info.

3. Udvid afsnittet Deling og tilladelser.

4. Klik på låsikonet i nederste højre hjørne. Angiv brugernavn og adgangskode for administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på OK.

5. Giv din normale brugerkonto læse- og skrivetilladelse til mappen.

6. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Anvend på indbygget element. Luk dialogboksen Vis Info.

7. I Finder skal du vælge Start > Gå til mappe og indtaste ~/Bibliotek. Gentag trin 2-6.

8. Start Creative Cloud for desktop-appen.

Løsning 3: Aktivér og log på som root-brugeren

Aktivér og log på som root-brugeren, og start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Du kan læse mere under Aktivering og brug af root-bruger i OS X.