Installationsprogrammet holder op med at reagere, og installationsskærmbilledet i Creative Cloud-skrivebordsappen forsvinder, når du prøver at installere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på en Mac-computer.

Løsning 1: Angiv de rigtige tilladelser for mappen /tmp

Fejlen opstår, når du ikke har de rigtige tilladelser til mappen /tmp. Følg disse trin for at angive tilladelser for mappen /tmp:

1. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer, og start Terminal.

navigate
  2. Indtast følgende kommando, og tryk på Retur.

sudo chmod 1777 /tmp

3. Indtast adgangskoden, og tryk på Retur.

terminal_v1

Nu er de rigtige tilladelser angivet for mappen /tmp. Prøv at installere Creative Cloud-skrivebordsappen.

Løsning 2: Deaktiver SIP (System Integrity Protection)

Hvis du ikke kan rette fejlen ved at følge ovenstående trin, skal du deaktivere SIP på systemet ved at følge nedenstående trin:

1. Tænd eller genstart Mac-computeren, og hold tasterne Kommando-R på tastaturet nede for at starte gendannelsesfunktionen. Slip dem, når Apple-logoet vises.

2. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer, og start Terminal.

3. Indtast følgende kommando, og tryk på Retur.

csrutil disable

4. Genstart computeren i normal tilstand.

5. Følg trinene i løsning 1 for at angive de rigtige tilladelser for mappen /tmp.