Se Download og installer Creative Cloud-apps for detaljerede trin mhp. download og installation af din Creative Cloud-app.

Hvis du støder på problemer under download af apps baseret på trinnene, som er foreslået i artiklen herover, bruges download-linksene i tabellen herunder.

Bemærk:

* Du kan installere Extendscript Toolkit CC på macOS 10.11.5 eller tidligere.

Installationsvejledning

1. For at starte skal du blot klikke på et af download-linksene tabellen herover og gemme filen på maskinen.

2. Dobbeltklik på den fil, du har hentet, for at pakke indholdet ud.

3. Vælg én af følgende fremgangsmåder for at starte installationen:

Windows: Dobbeltklik Set-up.exe fra den udtrukne mappe.

Mac OS: Dobbeltklik på Installér fra den udtrukne mappe.

4. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

social-sign-in
  5. Installationen af din app starter. Du kan se løbende status af installationen.

Installerer Photoshop

Tillykke! Din app er installeret og starter automatisk.

Bemærk:

Hvis du får en fejlmeddelelse under installation af appen, kan du finde fejlfindingsforslag i Fejlfinding i forbindelse med download og installation