Hvis der opstår problemer med download af Creative Cloud-programmer, kan du bruge linkene til direkte download i tabellen herunder.

Bemærk:

Du finder detaljerede oplysninger om download og installation af Creative Cloud-programmer i Download dine Creative Cloud-programmer.

Links til download

Bemærk:

* Du kan installere Extendscript Toolkit CC på macOS 10.11.5 eller tidligere.

Installationsvejledning

1. For at starte skal du blot klikke på et af download-linksene tabellen herover og gemme filen på maskinen.

2. Dobbeltklik på den fil, du har hentet, for at pakke indholdet ud.

3. Vælg én af følgende fremgangsmåder for at starte installationen:

Windows: Dobbeltklik Set-up.exe fra den udtrukne mappe.

Mac OS: Dobbeltklik på Installér fra den udtrukne mappe.

4. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

social-sign-in
  5. Installationen af din app starter. Du kan se løbende status af installationen.

Installerer Photoshop

Tillykke! Din app er installeret og starter automatisk.

Bemærk:

Hvis du får en fejlmeddelelse under installation af appen, kan du finde fejlfindingsforslag i Fejlfinding i forbindelse med download og installation