alert-42x41

Problemet er løst. Opgrader til den nyeste version af Creative Cloud Packager for at få rettelsen.

Problem

Hvis der installeres en nyudviklet eller redigeret Creative Cloud Mac-pakke til et klientsystem, som ikke har internetforbindelse, vil pakkeinstallationen mislykkes.

På grund af en natlig udgivelse vil alle installationer af nye Creative Cloud-pakker eller pakker, som er redigeret efter den 13. januar 2015 og installeret på offline Mac-systemer, mislykkes. En delt komponent, som Creative Cloud Packager anvender, er blevet ændret. Creative Cloud Packager anvender ikke lokale filer gemt i pakken, men vil forsøge få forbindelse til internettet for at hente filerne. Installationen af pakken vil altid mislykkes, hvis ikke der er forbindelse til internettet.

Berørte partier

Creative Cloud Packager-brugere på Mac, der har oprettet nye pakker eller opdateret eksisterende pakker efter den 13. januar 2015.

Ikke berørt

• Windows-brugere: Windows-brugere kan anvende Creative Cloud Packager uden problemer
  • Eksisterende uredigerede pakker eller pakker, som redigeres efter den 13. januar 2015: Eksisterende pakker oprettet/redigeret med CCP før den 13. januar 2015, hverken redigeres eller berøres
  • Online klientsystemer: Kunders online klientsystemer forbliver uberørte, selv hvis pakkerne blev oprettet eller redigeret efter den 13. januar 2015.

Løsning: Nuværende status

Adobe lancerede rettelsen af Creative Cloud Packager 1.8-udgivelsen torsdag den 15. januar 2015 (tidligere planlagt til mandag den 20. januar 2015).

Modtager rettelsen

Du får rettelsen, når du opdaterer til den nye version. Så snart du logger på Creative Cloud Packager, bliver du bedt om at opdatere.

Forbliv opdateret

Du kan forblive opdateret ved at holde øje med denne side eller ressourcerne nedenfor.