Brug fremgangsmåden herunder til at deaktivere opdateringer for Creative Cloud-produkterne, og deaktivér App-panelet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.  Denne fremgangsmåde skal udføres for alle installationspakker med serienummer efter den 15. oktober 2018.  Alle produkter, der udgives efter denne dato, bruger en nyere licenseringsmodel, der ikke understøtter licensering baseret på serienummer.  Vi anbefaler ikke at inkludere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet i installationer med serienummer til trods for, at fremgangsmåden hjælper dig med at deaktivere App-panelet i CCD.

Opdateringer kan deaktiveres ved oprettelse af en pakke til installation.  Denne fremgangsmåde deaktiverer opdateringerne efter installationen.  Du skal være lokal administrator for at fuldføre denne fremgangsmåde.  Systemadministratorer kan pushe filerne herunder ved hjælp af administrationsværktøjer, fx SCCM, Casper eller ARD.

Se "Creative Cloud-produkt lanceres som prøveversion efter oktober 2018-opdateringen for at bestemme, hvilken type licens der skal vælges"

Deaktivér opdateringer

Når Creative Cloud Desktop ikke er installeret, men opdateringer er aktiveret, vises en tidligere opdateringsstyring, når man går ind i Hjælp > Opdatering. Processen deaktiverer den tidligere opdateringsstyring.

Du finder flere oplysninger i Deaktivér automatiske opdateringer".

1. Ved hjælp af Notepad (Windows) eller TextEdit (Mac) er det muligt at oprette en tekstfil med følgende oplysninger:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <Preferences>
                    <Suppressed>1</Suppressed>
    </Preferences>
  2. Gem filen som AdobeUpdaterAdminPrefs.dat.
  3. Placér filen følgende sted:
    • Windows
      \Programmer(x86)\Fælles filer\adobe\AAMUpdaterInventory\1.0\
    • Macintosh
      /Bibliotek/Programsupport/Adobe/AAMUpdaterInventory/1.0/

Deaktiver App-panelet

App-panelet er værktøjet, der giver mulighed for at udføre installationer og opdateringer af Creative Cloud-produkter med henblik på licensering med navngivne brugere.  Vi anbefaler ikke at bruge dette produkt med licenser baseret på serienummer.  Fremgangsmåden herunder fjerner App-panelet fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Kontrollér, at ServiceConfig.xml, der detaljeres herunder, ikke findes, før du opretter en ny.  Hvis filen findes, skal det sikres, at det synlige mærke under AppsPanel siger "falsk".  Lad alle andre data forblive uberørte i filen.

1. Ved hjælp af Notepad (Windows) eller TextEdit (Mac) er det muligt at oprette en tekstfil med følgende oplysninger:
    <config>
        <panel>
            <name>AppsPanel</name>
            <visible>falsk</visible>
        </panel>
    </config>
  2. Gem filen som ServiceConfig.xml.
  3. Placér filen følgende sted:
    • Windows
      \Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE\Configs\
    • Mac
      /Bibliotek/Programsupport/Adobe/OOBE/Configs/

Du finder yderligere oplysninger i "Brugerdefinér Creative Cloud-skrivebordsprogrammet".