Alvorlig fejl 123 under download

Når en Creative Cloud-app installeres på Mac OS, mislykkes installationen, og følgende fejlmeddelelse vises:

"Alvorlig fejl "123" opstod under download"

Fejlmeddelelse med afslutningskode 123

Løsninger

Opgrader til den nyeste version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Hvis du vil opgradere til version 3.7.5.291 eller nyere af Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, skal du først fjerne programmet via Afinstallationsværktøjet til Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Når programmet er fjernet, kan du downloade og installere den aktuelle version af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Bemærk:

Hvis der vises en meddelelse om, at Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke kan afinstalleres, fordi det benyttes af andre programmer, skyldes det, at du benytter computerens eget afinstallationsprogram. Du skal bruge afinstallationsværktøjet til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Download og kør Afinstallationsprogrammet til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet i stedet.

Prøv et andet link til filoverførsel

Hvis løsningen ovenfor ikke løser problemet, kan du forsøge at downloade programmet direkte. Du skal indtaste dit Adobe ID og adgangskode for at få adgang til stedet.