Fejl: "Handlingen kan ikke gennemføres" ved tilføjelse af filer til Creative Cloud-lager vha. Finder-genvejen

Når du forsøger at føje filer til Creative Cloud-fillageret ved at trække dem til genvejen til Creative Cloud-mappen under Favoritter i Finder, vises fejlen "Handlingen kan ikke gennemføres".

Fejlmeddelelse: Handlingen kan ikke gennemføres

Løsning: Luk Creative Cloud, og genstart Finder

1. Klik på OK for at lukke dialogboksen med fejlmeddelelsen. Du er muligvis nødt til at klikke på det flere gange.

2. Luk programmet Creative Cloud ved at vælge Afslut i Indstillinger.

3. Genstart Finder ved at højreklikke på ikonet for Finder i Dock, mens du holder Alternativtasten nede. Vælg Start igen.

Genstart Finder

Problemet opstår ikke længere, når du har genstartet Finder. Adobe beklager den ulejlighed, fejlen har forårsaget. Vores ingeniører er opmærksomme på problemet og har planer om at tage hånd om det i en fremtidig opdatering.

Hvis du fortsat har problemer med at overføre filer, så overvej at bruge en alternativ metode som f.eks. at placere dem direkte i mappen Creative Cloud-filer.