På denne side beskrives, hvordan du sender en e-mail om nulstilling af adgangskode for en bruger med Enterprise ID ved hjælp af Admin Console.

Mål

At sende en e-mail om nulstilling af adgangskode til en bruger med et Enterprise ID fra Adobe Admin Console.

Trin

1. Log på Adobe Admin Console som systemadministrator.

2. Gå til Brugere og klik på et brugernavn på listen over brugere.

user-list-entry
  3. Klik på Send e-mail med nulstilling af adgangskode under Brugeroplysninger.

user-details01