Følg disse trin for at få de seneste rettelser og forbedringer til Remote Update Manager:

1. Download den nyeste udgave af RUM fra et af følgende steder:

2.  Overskriv den eksekverbare RUM-fil på følgende placeringer på maskinen:

• På CCP-installationsplaceringen (for pakker, der skal oprettes fremover):
      • Windows: C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE\PDApp\CCP\utilities\RemoteUpdateManager
      • Mac: /Programmer/Hjælpeprogrammer/Adobe\Application\Manager/CCP/utilities/RemoteUpdateManager

Når du har overskrevet RUM-filen som beskrevet ovenfor, oprettes der nye CCP-pakker med den seneste RUM, som installeres på maskinen.

Bemærk:

Du kan også installere den nyeste RUM på en maskine ved at oprette og installere en pakke, der kun indeholder Creative Cloud-apps.