Ved installation af Adobe Creative Cloud-appen på computeren vises følgende fejlmeddelelse:

Kan ikke finde systemmappen /tmp. Kontrollér, at mappen rent faktisk findes, inden du fortsætter med installationen.

tmp_missing_error

Løsning

Løsning 1: Opret manuelt mappen /tmp

1. Åbn Finder og klik på Go > Gå til mappe.

2. Skriv /privat og klik på .

3. Opret en ny mappe, og omdøb den til tmp. Husk mht. mappenavnet, at der skelnes mellem store og små bogstaver.

4. Installation af Creative Cloud-appen på computeren.

Løsning 2: Genopret den manglende systemmappe /tmp ved at reparere disktilladelser

1. Gå til Programmer > Hjælpeprogrammer > Diskværktøj.

2. I sidepanelet skal du vælge den disk, der skal repareres.

3. Klik på Førstehjælp, og klik derefter på Kør.

4. Genstart computeren.

5. Installation af Creative Cloud-appen på computeren.