Du bliver bedt om at indtaste et serienummer, når du starter en prøveversion af et Creative Cloud-program og logger på med din Adobe ID. Licensen til prøveversionen aktiveres ikke korrekt for dit Creative Cloud til teams-abonnement.

Løsninger

Hvis den første løsning ikke fungerer, skal du prøve den næste. Når problemet er blevet løst, skal du standse fejlfindingen.

Vigtigt: For at løse problemet skal du have et Creative Cloud til teams-abonnement knyttet til din konto. Kontakt din Creative Cloud til teams-administrator for at bekræfte, at du er oprettet som medlem.

Bemærk:
 Creative Cloud-klientprogrammet opdateres automatisk, når det startes. Under denne proces installeres de nyeste komponenter, der gør det muligt at aktivere softwarelicensen. Du kan køre opdateringen ved at følge nedenstående fremgangsmåde.

Hvis der er et Adobe Creative Cloud-ikon på skrivebordet, skal du dobbeltklikke på det.

Windows

Klik på Start > Alle programmer > Adobe Creative Cloud.

Mac

Dobbeltklik på Harddisk > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Klik på det relevante link nedenfor for at hente Adobe Application Manager. Når processen er færdig, vil den nyeste version af Creative Cloud-klientprogrammet være installeret på din computer.

Windows

Mac OS

Hent en prøveversion af et program, der ikke er installeret på computeren.