Hvordan afinstallerer jeg Adobe Gaming SDK i macOS X?

Mål

Fjern de programfiler, der hører med til Adobe Gaming SDK, og sørg for, at fjernelsen vises i Adobe Creative Cloud-klientprogrammet.

Miljø

• macOS X

Trin

1. Slet mappen Adobe Gaming SDK [versionsnummer] fra mappen Applications.
  2. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Klik på ikonet  på menulinjen i macOS.)
  3. Tryk på Kommando+Alternativ+R. Der vises en dialogboks med et spørgsmål om, om du vil genstarte.
  4. Klik på Genstart i den dialogboks, der vises. Dette sender en kommando til Creative Cloud-klientprogrammet om at kontrollere, at SDK ikke længere findes på computeren.