Fejlen "Der kan ikke oprettes forbindelse til aktiveringsserveren: Aktivering mislykkedes"

Vises fejlmeddelelsen "Der kan ikke oprettes forbindelse til aktiveringsserveren", når du starter et CS2-program? Adobe har deaktiveret aktiveringsserveren for CS2-programmer, inklusive Acrobat 7 og Audition 3, på grund af et teknisk problem. Der er en komplet liste over berørte programmer i denne forumdiskussion.

CS3 eller Acrobat 8

Vises der en aktiverings- eller forbindelsesfejl i et CS3 eller Acrobat 8-program? Se Aktiverings- eller forbindelsesfejl | CS3, Acrobat 8.

Løsning: Afinstaller CS2-versionen, og installer en version, som ikke kræver aktivering

CS2-programmer skal aktiveres for at kunne køre. Du skal afinstallere dit eksisterende CS2-program for at køre et CS2-program. Derefter skal du installere en særlig version, der ikke kræver aktivering. Det er ikke muligt at geninstallere med de oprindelige diske.

Bemærk:

Adobe understøtter ikke længere CS2-programmer, som blev udgivet i 2005. Adobe anbefaler kraftigt, at du ikke kører software, der ikke understøttes eller er forældet.

Der kan ikke oprettes forbindelse til aktiveringsserveren

Sådan installerer du

Følg disse trin for at hente og installere de versioner af CS2 og CS2-programmer, Acrobat 7 eller Audition 3, der ikke kræver aktivering.

1. Afinstaller de eksisterende CS2-programmer.

Hvis du har CS2, CS2-programmer, Acrobat 7 eller Audition 3 installeret på computeren, skal de afinstalleres.

Bemærk: Hvis du har installeret CS2, skal du sikre, at alle programmer i pakken er afinstalleret.

Windows

• Klik på Start, klik på Kontrolpanel, og dobbeltklik derefter på Tilføj eller fjern programmer. Vælg de CS2-programmer, du ønsker at afinstallere, og klik på Fjern.

Mac OS

• Træk programmapperne til papirkurven. Søg på harddisken efter yderligere CS2-komponenter, og slet dem. For eksempel ligger Photoshop CS2-komponenterne på følgende placeringer:
    • Programmer/Adobe Photoshop CS2
    • Brugere/[brugernavn]/Bibliotek/Indstillinger/Adobe Photoshop CS2 Settings
    • Brugere/[brugernavn]/Bibliotek/Indstillinger/Adobe Photoshop CS2 Path

2. Hent og installer CS2-programmer.

Du kan kun bruge de angivne serienumre til download, hvis du lovligt har købt CS2, CS2-programmer, Acrobat 7 eller Audition 3.

1. Kontrollér, at computeren overholder følgende krav:

• Mac OS X 10.2.8–10.3.8. PowerPC® G4- eller G5-processor
    • Microsoft® Windows® 2000/Windows XP. Intel® Pentium III- eller 4-processor
  2. Log på med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og adgangskoden. Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du klikke på Få et Adobe ID.

Bemærk:

Har du brug for hjælp til dit Adobe ID? Se Hjælp til Adobe ID, login og konto.

Log på
  3. Læs grundigt afsnittet Læs dette, før du henter et CS2-produkt.

4. Find det sprog og program, du ønsker at installere, og skriv serienummeret ned (det er placeret til højre for overførselslinkene). Du skal bruge serienummeret under installationen.

Bemærk:

De serienumre, der fulgte med de oprindelige CS2-programmer, fungerer ikke med disse versioner af CS2-programmerne.

Side til at downloade CS2-programmer
  5. Klik på linket for at hente det program eller de programmer, som du ønsker at installere.

Klik på linket til at downloade
  6. Pak den hentede fil ud, eller dobbeltklik på den, og følg anvisningerne på skærmen for at installere programmet.

Bemærk:

Klik på CS2_install_Win.pdf (Windows) eller CS2_install_Mac.pdf (Mac OS) på siden med CS2-downloads for at få installationsvejledninger til Creative Suite 2 Premium og Standard.

Problemer?

Jeg har problemer med at hente eller udpakke programmet.

• Åbn en anden browser, og forsøg at hente det igen.
  • Prøv at pakke filerne ud igen.
  • Hvis der vises en meddelelse om, at du skal isætte disk nummer to, skal du følge denne vejledning til udpakning:
    I den engelske version af softwaren udpakkes filen CreativeSuiteCS2Disc2 på placeringen C:\Creative Suite\Adobe Creative Suite 2.0\. CreativeSuiteCS2Disc1 og CreativeSuiteCS2Disc3 udpakkes begge på placeringen C:\Creative Suite CS2\Adobe Creative Suite 2.0\.
    Kopiér indholdet i mappen C:\Creative Suite\Adobe Creative Suite 2.0\ til mappen C:\Creative Suite CS2\Adobe Creative Suite 2.0\, så bliver du ikke længere bedt om at isætte disk nummer to.

Jeg har problemer med at installere.

Fejlmeddelelse om ugyldigt serienummer

• Kontrollér, at du anvender det medfølgende serienummer (ikke det oprindelige CS2-serienummer).

Meddelelse om at du skal ilægge disk nummer to

1. Kopiér indholdet i mappen C:\Creative Suite\Adobe Creative Suite 2.0\ til mappen C:\Creative Suite CS2\Adobe Creative Suite 2.0\.

2. Geninstaller programmet.

Jeg leder efter ekstramoduler eller skabeloner.

Disse ekstrafunktioner er ikke en del af downloadpakken til CS2-punktprodukter (kun installationsfilerne er inkluderet). Du kan få adgang til de ekstra filer via dit originale medie – de fungerer med den software, du har hentet.

Jeg har stadig problemer.

Søg i forummet Download, installation og konfiguration for at finde svar. Om nødvendigt kan du oprette en tråd i forummet og inkludere de følgende oplysninger:

• Hvilket program forsøger du at installere?
  • Hvilket styresystem bruger du?
  • Var programmet allerede installeret på din computer?
  • Hvilke fejlmeddelelser får du?