Adobe Creative Suite 6 og Adobe Creative Cloud har en mekanisme til automatisk opdatering, der er en del af henholdsvis Adobe Application Manager og Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Denne opdateringsmekanisme bruger som standard en internetforbindelse til at kontrollere Adobe-serverne for opdateringer til installerede CS6- eller Creative Cloud-programmer. I visse tilfælde vil systemadministratorer deaktivere disse forbindelser. Du kan deaktivere disse forbindelser ved installation ved at bruge funktionerne i Creative Cloud Packager

I dette dokument forklares det, hvordan du deaktiverer forbindelserne efter installation, eller når du bruger andre installationsmetoder.

Deaktivering på maskinen

Administratorer kan blokere for adgangen til opdateringer for alle brugere på en given computer ved at oprette en administratorindstillingsfil. Denne fil blokerer for adgangen til opdateringer både fra menuen Hjælp > Opdateringer og automatisk kontrol for opdateringer. Opret en almindelig tekstfil med navnet AdobeUpdaterAdminPrefs.dat og følgende indhold:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<Preferences>

<Suppressed>1</Suppressed>

</Preferences>

Læs filen på følgende sted:

Mac OS <Startdrev>/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdaterInventory/1.0/AdobeUpdaterAdminPrefs.dat
Windows 7.0 og nyere (32-bit)  C:\Programmer\fælles filer\adobe\AAMUpdaterInventory\1.0\AdobeUpdaterAdminPrefs.dat
Windows 7.0 og nyere (64-bit)  C:\Programmer (x86)\fælles filer\adobe\AAMUpdaterInventory\1.0\AdobeUpdaterAdminPrefs.dat

Bemærk: Det forhindrer også administratorer i at søge efter opdateringer og installere opdateringer via en sådan søgning. Det kan let ordnes ved at omdøbe filen AdobeUpdaterAdminPrefs.dat, køre installationen med Adobe Application Manager og dernæst gendanne filens originale navn.

Alternativt kan administratorer i tilfælde af deaktivering af opdateringer på hele systemet installere opdateringer ved at downloade dem fra siden med Adobe-produktopdateringer

Deaktivering af brugerkonto

Bemærk: Denne metode deaktiverer kun den automatiske søgning efter og meddelelse om opdateringer. Brugere kan stadig manuelt starte kontroller for, og installationer af, opdateringer via kommandoen Opdateringer i menuen Hjælp i ethvert Adobe Creative Suite 6- eller Creative Cloud-program. Hvis det er nødvendigt at forhindre brugere i at anmode om kontroller og installationer af opdateringer, skal du bruge ovenstående metode til deaktivering på hele systemet.

Deaktivering af opdateringer baseret på brugerkonto varierer afhængigt af, om handlingen sker på installationstidspunktet eller efter installation og brug af programmet. I begge tilfælde skal du oprette en almindelig tekstfil med navnet AdobeUpdaterPrefs.dat og indhold, der varierer afhængigt af situationen som følger:

På installationstidspunktet

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<Preferences>

<UpdaterPrefSchedCheckFreq>3</UpdaterPrefSchedCheckFreq>

<IsScheduledTaskAdded>0</IsScheduledTaskAdded>

<IsScheduledTaskNeeded>0</IsScheduledTaskNeeded>

</Preferences>

Efter installation, efter brug af programmet

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<Preferences>

<UpdaterPrefSchedCheckFreq>3</UpdaterPrefSchedCheckFreq>

<Automatic>3</Automatic>

</Preferences>

I begge ovenstående tilfælde skal du lægge filen på følgende sted og overskrive den eksisterende fil i sidstnævnte tilfælde:

Mac OS /Brugere/<brugernavn>/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdater/1.0/AdobeUpdaterPrefs.dat
Windows 7.0 og nyere   C:\Brugere\<brugernavn>\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater\1.0\AdobeUpdaterPrefs.dat
Windows XP  C:\Dokumenter og indstillinger\<brugernavn>\Lokale indstillinger\Application Data\Adobe\AAMUpdater\1.0\AdobeUpdaterPrefs.dat