Fejl ved installation eller fjernelse af CS4-produkter

Der vises en Windows-fejlmeddelelse om, at installationen er annulleret, ufuldstændig eller afbrudt, når du installerer eller fjerner et Adobe Creative Suite 4-produkt. Der kan bl.a. blive vist følgende fejlmeddelelser:

• "Fejl 1704. Installationen af [Adobe Creative Suite 4-produkt] er annulleret."
  • "Fejl 1500. En anden installation er allerede i gang. Fuldfør installationen, inden du fortsætter med denne installation."

Prøv en eller flere af følgende løsninger på problemerne.

Løsning 1: Afslut installationer, der er i gang

Ansvarsfraskrivelse: Denne fremgangsmåde involverer redigering af registrerignsdatabasen i Windows. Adobe yder ikke support til redigering af registreringsdatabasen, der indeholder kritiske system- og programoplysninger. Sørg for at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, før du redigerer den. Du kan finde yderligere oplysninger om registreringsdatabasen i dokumentationen til Windows eller ved at kontakte Microsoft.

1. Start Windows Registreringsdatabaseeditor.

Windows XP: Vælg start > Kør, indtast regedit i tekstfeltet Åbn, og klik på OK.

Windows Vista: Vælg Start, indtast regedit i tekstfeltet Søg, og tryk på Retur.

1. Find en af de følgende registreringsdatabasenøgler:

32-bit-versioner af Windows: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Inprogress

64-bit-versioner af Windows: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Inprogress

1. Slet eventuelle Inprogress-nøgler.

2. Prøv at installere Adobe Creative Suite 4 igen.

Løsning 2: Fjern registreringen af tjenesten Windows Installer, og registrer den igen

1. Fjern registreringen af tjenesten Windows Installer.

Windows XP: Vælg Start > Kør. Skriv msiexec /unreg i søgefeltet, og tryk på Enter.

Windows Vista: Vælg Start, skriv msiexec /unreg i søgefeltet, og tryk på Enter.

1. Registrer tjenesten Windows Installer.

Windows XP: Vælg Start > Kør. Skriv msiexec /regserver og klik på OK.

Windows Vista: Vælg Start, skriv msiexec /regserver i søgefeltet, og tryk på Enter.

1. Prøv at installere Adobe Creative Suite 4 igen.

Yderligere oplysninger

Microsoft Windows Installer kan blive afbrudt af strømsvigt, nedlukning af systemet før tid eller systemfejl. Nogle gange skal registreringsdatabasenøgler fjernes, før Adobe Creative Suite 4 kan installeres.