Fejl: "Filen AdobePDF.dll kræves" vises, når du installerer CS3 på 64-bit Windows

Når du forsøger at installere Adobe Creative Suite 3 på en 64-bit version af Windows, svarer installationsprogrammet med fejlmeddelelsen "Filen AdobePDF.dll på Windows Vista cd-rom kræves."
Du får muligheden for at navigere til filen.

Meddelelse om, at AdobePDF.dll kræves

Løsning

Windows Vista 64-bit

Opdater Adobe Acrobat 8 Professional efter installation.

1. Klik på annuller for at lukke dialogboksen, når fejlen opstår, og fortsæt med installation.
  2. Installer Microsoft hot fix som dokumenteret i Microsoft-artikel #930627, som fås på http://support.microsoft.com/kb/930627.

3. Opdater Acrobat til version 8.1 eller nyere. Opdateringen til Acrobat kan findes på Adobe-webstedet på www.adobe.com/support/downloads/.

Windows 7 64-bit

Udpak filen "adobepdf.dll_64" manuelt fra filen data1.cab, inden du installerer Acrobat. Naviger til denne fil, og vælg den, når du bliver bedt om det.

1. Naviger til mappen med filen setup.exe til installationen af Acrobat 8.
  2. Find filen "data1.cab" og åbn den (nogle gange er det nødvendigt at benytte et tredjepartsprogram som fx WinZip for at udpakke filen).

3. I indholdsoversigten skal du finde filen "adobepdf.dll_64" og kopiere den til skrivebordet.
  4. Kør installationsprogrammet setup.exe, og når du bliver bedt om det, skal du vælge at finde og markere den fil, du kopierede til skrivebordet.

Bemærk: Hvis det ikke er muligt at vælge filen, skal du ændre filtypen i dialogboksen "Filer af alle typer". Du kan også omdøbe filen til "adobepdf.dll" ved at fjerne "_64" fra enden af filtypenavnet.

Yderligere oplysninger

Adobe Acrobat 8 Professional er installeret med Design Premium-, Design Standard- eller Web Premium-versionen af Creative Suite 3. Selv om Adobe har testet Adobe Acrobat 8 (Standard og Professional) på Microsoft Windows 64-bit operativsystemer, der kører på en maskine med en 64-bit processor, er der kendte begrænsninger.

Da Adobe PDF-printeren ikke er understøttet på 64-bit operativsystemer, bliver filen AdobePDF.dll ikke udpakket under installationen. Derfor kan installationsprogrammet ikke finde det. Selvom Acrobat bliver installeret, bliver Adobe PDF-printeren det ikke. Problemet bliver løst, hvis den ovenstående fremgangsmåde for opdatering følges.